Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm İzle; 1 Nisan Perşembe akşamı 90. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova’nın 90. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Bülent Polat ve Melike İpek’in rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 90. Bölümüyle saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. 3. Sezonunda olan ve yakın zamanda sezon finali yaparak 4. Sezon için hazırlıklara başlayacak olan Bir zamanlar Çukurova bir aşkın ve ihtirasın dizisi olarak başladığı yolculuğunda bu güne kadar seyircinin en çok sevdiği diziler arasına girmeyi başardı. Her Perşembe akşamı seyirciyle buluşan ve gün birinciliğini başka yapımlara bırakmayan dizide son haftalarda hikaye oldukça yükselirken ana kadrodan birçok oyuncu da diziye veda etti. Bu akşam yine heyecanlı ve dolu dolu bir bölümle seyirci karşısına çıkacak Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölümüyle saat 20.00’da ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarının sevilen ve Perşembe akşamlarının da reytinglerde gün birincisi olan başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fikret’in Demir ile olan husumetinin her an tüm Adana’yı ve Çukurova’yı yakacağı endişesini taşıyan Fekeli ve Züleyha bunun önüne geçmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak Fikret kolay kolay söz dinleyecek gibi değildir ve büyük bir ateş her an daha da yaklaşmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova bu akşam 90. Bölümüyle saat 20.00’da ekrana geliyor. Dizide uzun süredir beklenen ve seyircinin de heyecanla gelmesini beklediği Fikret ve Demir karşılaşması sonunda gerçekleşecektir. İki kardeş birbirinden ölesiye nefret ederken karşı karşıyadırlar ve ne yazık ki ikisi de söz dinleyecek gibi değildir. Fikret yılların verdiği hınçla bu karşılaşmaya hazırlanmıştır. Öbür taraftan Fekeli bir kez daha hayatla ölüm arasında ince bir çizgide durmaktadır. Öğrendikleri ve yaşadıkları Fekeli’yi ölümle burun buruna getirirken bu sefer her zamanki gibi şanslı olacak mıdır? Bu arada Müjgan’ın Fikret hakkında bildikleri onu rahatsız etmektedir. Ümit’le sohbet eden Müjgan onu rahatsız eden bu düşüncelerden bahsedecek midir? Tüm bu olumsuzlukların yaşandığı ortamda Şermin Fadik ve Raşit’i şehre götürerek onlara güzel bir nişan hediyesi almak ister. Bu arada karşılaşacakları Lütfiye ile bir anda iki iyi dost olurlar. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek 90. Bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor.

01-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar