Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm İzle; 18 Mart Perşembe akşamı 88. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova’nın 88. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hande Soral, Nazan Kesal, Furkan palalı ve Bülent Polat’ın rol aldığı Bir zamanlar Çukurova bu akşam saat 20.00’da 88. Bölümüyle Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda olan Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olma başarısını gösteren Bir zamanlar Çukurova son bölümlerde iyice yükselen hikayesiyle reytinglerde de kanalının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bir dönem dizisi olarak seyirciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova aşk, intikam ve dram türlerinde ela alınan konusuyla üç sezondur seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Son bölümde yeni bir aşkın doğuşuna şahit olan seyirci önümüzdeki bölümleri heyecanla bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam saat 20.00’da 88. Bölümüyle ekranlarda olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKIROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında bu sezon üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecan doruk noktasına ulaşmıştı. Fikret ile Demir’in üvey kardeş oldukları ortaya çıkmış ve bu yeni durum herkesi endişelendirmeye başlamıştı. Öbür taraftan Züleyha’nın aniden ortadan kaybolması ve nerede olduğunun bilinmemesi de konağı ve Demir’i iyice telaşlandırmıştı. 

Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekrana geliyor. Fikret tarafından Adana’nın tüm sokaklarına asılan ve Adnan Yaman’ın bir olu daha olduğunu ilan eden afişler Demir tarafından toplatılmıştır ancak tüm Adana artık Demir’in bir kardeşi daha olduğunu öğrenmiştir. Fikret bu yaptıklarından son derece memnundur ve sonu tam bir felaket olacak yeni planını devreye sokmaya karar verir. Fekeli ise yaşananların bir felakete doru gittiğini düşünerek Fikret’i uyarmak ister ama artık sözünü Fikret’e geçirememektedir. Bunun üzerine Bursa’dan Fikret’in teyzesi Lütfiye’yi getirtir. Demir ile Züleyha arasında ise yeni bir ilişki başlamıştır. İkili artık birbirine daha çok güvenmekte ve özelikle iş hayatında birlikte hareket etmektedirler. Bu durum ikiliyi oldukça mutlu ederken Demir ve Ümit ilişkisi ise bir belirsizliğe sürüklenmektedir. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek 88. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de.

18-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar