Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm İzle; 11 Mart Perşembe 87. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova’nın 87. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hande Soral ve Bülent Polat’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam saat 20.00’da 87. Bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve kanalın en yüksek reytingli dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamlarının da lider yapımı durumunda. Bir dönem dizisi olan Adana’da çekilen dizide her hafta heyecan giderek artıyor. Son bölümlerde ana kasttan pek çok oyuncusu ile yollarını ayıran ancak buna rağmen hikaye olarak hala seyirciye cazip gelen Bir Zamanlar Çukurova her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine heyecan ve aksiyon ön planda olacak. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında üç sezondur Perşembe akşamları yayınlanan ve Adana’da çekilen dönem dizisi Bir zamanlar Çukurova yayınlanan son bölümde Demir Züleyha’dan boşanma isteğini dile getirerek Ümit ile birlikteliğini resmileştirmek istemiştir. Bu sırada Fikret artık her şeyi açık açık konuşmaktadır. Fekeli ve Demir ise Fikret konusunda ne yapacaklarını bilememektedirler. Bir zamanlar Çukurova yeni bölümüyle ve heyecanlı sahneleriyle bu akşam seyirci karşısında olacak.

Bir zamanlar Çukurova 87. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek 87. Bölümde heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Demir ve Ümit arasındaki ilişki oldukça ilerlemiştir. Demir Ümit’e boşanacağını söyleyince Ümit çok sevinir ama bu durumu belli etmez. Öbür taraftan Demir babasına iftira atan her kimse onu gazete ilanı ile aramaktadır ve bu ilan tüm Çukurova’nın dilindedir. Öbür taraftan Züleyha ve Sevda İstanbul’da mektubu yazan kişinin yazdıklarına dair araştırma yapmaktadırlar. Züleyha ve Sevda Adnan yaman’ın anlatıldı kadar kötü biri olduğuna inanmak istemezler. Adana’ya dönerler. Bu sırada Züleyha şirketle ilgili gerekenleri yapar ancak daha sonra kendisinden haber alınamaz. Züleyha hiçbir yerde yoktur. Konaktakiler Züleyha’nın nerede olduğunu aramaya karar verirler ancak gidecek bir yerleri ve bir planları yoktur. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek 87. Bölümle seyirci karşısına saat 20.00’da çıkıyor.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar