Bir Zamanlar Çukurova Çolak Ağa (Altan Gördüm) kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Çolak Ağa (Altan Gördüm) kimdir?
Altan Gördüm, ATV ekranlarının büyük ilgi gören dizisine Çolak Ağa karakteriyle dahil oldu. Bir Zamanlar Çukurova Çolak Ağa (Altan Gördüm) kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine en son katılan isim Altan Gördüm oldu. Başarılı oyuncu büyük ilgi gören dizide Çolak Ağa karakterine can verecek.

ATV'nin başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ı gördüğümüz TIMS & B Productions imzalı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 20 Ocak Perşembe akşamı yaklaşık bir aylık aranın ardından 120. bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan yeni bölüm fragmanları heyecanı arttırdı. 

Yeni bölüm ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir karakter katılıyor. Hikayede oldukça önemli bir yeri olan Çolak Ağa, fragmanlarda diziye etkili bir giriş yapıyor. Çolak Ağa karakterini usta aktör Altan Gördüm canlandıracak. Peki bu yeni karakter ile ilgili bilgiler neler?

Bir Zamanlar Çukurova Çolak Ağa (Altan Gördüm) kimdir?

Çolak Ağa, bir yakınını öldürdüğü için girdiği hapishaneden 20 yılın ardından çıkar ve yaptığı ilk şey Çukurova'ya gelmek olur. Geldiğinde ise coşkulu bir kalabalık onu davul zurna ile karşılar. Yamanlar başta olmak üzere tüm ilçe için büyük bir tehdit olan Çolak Ağa, ortalığı toza dumana katacaktır. Kaldığı hapishanede içinde beslediği ve büyüttüğü kin ile dolmuştur. Çukurova'nın gerçekte kime ait olduğunu dosta düşmana göstermek için her şeyi göze almaya hazırdır. Çukurova'daki pek çok kişi hedef tahtasındadır. Çolak Ağa'nın kininde en çok payını alanlar Züleyha ve Hakan olacaktır. Onun kasabaya geri dönüşünden sonra her şey kökünden değişime uğrayacaktır.

Altan Gördüm, 1 Aralık 1958 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu ve Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kurslara katıldı. İlerleyen yıllarda orada eğitmen olarak görev yaptı. 80'li yıllardan itibaren tiyatro, sinema ve dizilerde aktif olarak rol almaya devam eden Gördüm, Ankara Sanat Tiyatrosu'nun onlarca tiyatro oyununda sahne aldı. 90'lı yıllarla birlikte sinema ve dizilerde de boy göstermeye başladı. Hoşçakal Umut, rol aldığı ilk film olurken Kurtuluş dizisi ise ilk dizisi oldu. 

Altan Gördüm'ün rol aldığı diziler ve filmler

Gel Dese Aşk 2020

Şeytani Racim 2013

Beni Böyle Sev 2013

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede 2012

Muhteşem Yüzyıl 2012

Labirent 2011

Babam İçin 2011

Canım Babam 2011

Devrimden Sonra 2011

Aşk Geliyorum Demez 2008

Devrim Arabaları 2008

Kavak Yelleri 2007-2011

İlk Aşk 2006

Hayat Bilgisi 2003-2006

Yılan Hikayesi 1999

Kurtuluş 1996

Ziller 1994

Hoşçakal Umut 1993

16-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar