Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali tarihi netleşti!

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali tarihi netleşti!
ATV ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali tarihi netleşti. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman sezon finali yapacak?

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali tarihi belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman sezon finali yapacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın final tarihi...

Tims & B Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Bir Zamanlar Çukurova yaz sezonunun gelmesi ile birlikte sezon finali yaparak küçük bir mola verecek. Bir Zamanlar Çukurova hayranları her Perşembe büyük bir merakla yeni bölümleri bekliyordu. Soluksuz bir şekilde izlenen dizi kısa bir mola verecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting sıralamalarında en üst sıralarda yer alan dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali yapacağı fakat ne zaman yapacağı net değildi. Tims & B Yapım'dan dizinin sezon finali yapacağı tarihe ilişkin bir açıklama geldi. İşte reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali tarihi...

Bir Zamanlar Çukurova sezon finali tarihi

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş, Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek gibi birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin paylaştığı dizi Bir Zamanlar Çukurova sezon finali yapıyor. Tims & B Yapım'ın üstlendiği dizi Bir Zamanlar Çukurova, 30 Mayıs 2019 Perşembe akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek olan 35. bölümü ile sevenlerine veda edecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri önden gittiği için dizi ekibi Mayıs ayının başında tatile çıktı. Hayranları verilen bu sezon arası için çok üzgün. Sezon finali netleşen dizi ile ilgili yeni sorular ortaya çıktı. Dizinin hayranları önceden 'Sezon finali ne zaman yapacak?' derken şimdi de 'Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona ne zaman başlayacak?' şeklinde sorular sormaya başladı. Fakat Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezona ne zaman döneceğine dair net bir açıklama yapılmadı. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi reytinglerde gösterdiği üstün başarı ile Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun fişini çekti. Perşembe günleri yayınlanan iki dizi arasında izleyici ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'yı tercih etti. Hal böyle olunca Star TV, Avlu dizisinin final yapması yönünde karar aldı. Bu sezon Avlu dizisi alt dizi bakalım yeni sezonda nasıl bir başarı gösterecek?

12-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar