Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm izle
Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm izle; TRT 1 ekranlarında 1. bölümüyle ekrana gelecek Bir Zamanlar Kıbrıs dizisini tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm izle; TRT 1 ekranlarında izleyicilerin merakla beklediği Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 1. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kıbrıs Harekatı'na giden süreci izleyicilere yaşatacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde birbirinden öneml isimler başrolde yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk bölümünü izleyerek nasıl bir dizi olduğuna dair merakını gidermek istiyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk ve yeni bölümü hangi adresten izlenebilir? Bu adres üzerinden dizinin ilk bölümüne ulaşabilirsiniz. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca diziyle ilgili merak ettiğiniz pek çok bilgiye de bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm izle

TRT 1 ekranlarında TMC Film imzalı yeni bir dizi ekrana geliyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunu Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu, Hasan Küçükçetin, Deniz Baytaş, Miray Akay, Ahmet Somers, Sümeyra Koç, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün, Sanlı Baykent, Ömer Turan, İbrahim Yıldız, Rüzgar Irmakoğlu ve Yağmur Arazlı gibi isimler oluşturuyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk bölümü televizonda milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Peki diziyi internetten izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebilecek. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisini TRT'nin dijital platformu trtizle.com adresinden izleyebilirsiniz. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm özeti

Kıbrıs adasını Rum ve Türk sakinleri 21 Aralık 1963 sabahına bir daha asla tek bir ülke çatısı altında olamayacaklarını bilmeden uyanır. Dereli ailesi için de işler asla eskisi gibi olamayacaktır. Dereli ailesi yıllardır yaşadıkları evleri olarak bildikleri Kıbrıs'ta Kanlı Noel olarak geçecek o günü ömürlerinin sonuna kadar unutamayacaklardır. Tarihin en önemli dönemeçlerinden biri olan, büyük acıların yaşandığı ve sonu barış olan büyük direniş Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle TRT 1'de izleyicilerin karşısına çıkacak.

01-04-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar