Kemal Uçar Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinde

Kemal Uçar Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinde
Genç ve başarılı oyunculardan biri olan ve rol aldığı dizilerdeki başarısı ile göz dolduran Kemal Uçar Bir zamanlar Kıbrıs Dizisi kadrosuna dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında sezon ortasında başlayan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Bir zanlar Kıbrıs Dizisi seyirci tarafından sevilen dizilerden biri olmayı başardı. Dizi başladığı günden itibaren her hafta reytingini istikrarlı bir şekilde yükseltirken TRT’de ilk planda 26 bölüm olarak planlanan dizinin 52 bölüm olarak uzatılmasına onay verdi. 1963 yılında Kıbrıs’ta yaşanan ve Rumların EOKA örgütünü de arkasına alarak Türklere karşı yaptığı zulüm ve katliamları anlatan dizi yakın tarihte yaşanılan acı bir olayı ekrana taşıyor. Kıbrıs’ın her yanına dağılan ve bir anda Rumların saldırıları ile başlayan olaylarda yerlerinden edinilen, katliamlara uğrayan ve aç ve sefil bir şekilde yollara düşen Türklerin hayatta kalmak ve Kıbrıs’ta tutunmak için küçük bir güçle ama yüksek bir azimle çabaladığı hikayeler dizide dile getiriliyor. Üst düzey oyuncuların rol aldığı diziye bir usta ve başarılı oyuncu daha dahil oluyor. Genç ve yakışıklı oyunculardan Kemal Uçar’ın Bir zamanlar Kıbrıs Dizisinde 7 bölüm rol  alacağı öğrenildi.

Bir Zamanlar Kıbrıs’a Taze Kan

TRT 1ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve sezon ortasında yayın hayatına başlayan Bir zamanlar Kıbrıs Dizisinin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her hafta yeni bölümüyle ekrana gelen diziye zaman zaman yeni oyuncular dahil oluyor. Bu oyunculardan biride genç ve başarılı oyuncu Kemal Uçar oldu. Kemal Uçar Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinde 7 bölüm boyunca rol alacak. Dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmayan KemalUçar’ın önümüzdeki bölümlerde diziye dahil olacağı öğrenildi.

Kemal Uçar Kimdir?

Bir zamanlar Kıbrıs Dizisinde 7 bölüm boyunca rol alacak olan genç ve başarılı oyuncu Kemal Uçar 29 Mart 1985 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversitede Amerikan dili ve edebiyatı bölümü okumuştur. Daha sonra oyunculuğa merak salan Kemal Uçar bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır.

·         Yedi Güzel Adam

·         Çanakkale Yüzyıllık Mühür

·         Adı: Yunus

·         Aşk Oyunu

·         Güzel Çirkin

·         Ezel

·         Hükümet Kadın

·         Görüş Günü Kadınları

·         Gece Gündüz

·         Hırsız Polis

·         Beşinci Boyut

25-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar