Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm izle
Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm izle. Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm canlı izle. Bir Zamanlar Kıbrıs full Hd izle. Bir Zamanlar Kıbrıs izle.

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Yeni bölüm izle. Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm izle Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm izle. Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm izlemek için yazımızı okuyabilirsiniz...

Trt1 ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 1. bölümü ile ekranlara gelen Bir Zamanlar Kıbrıs izleyen herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Bu akşam ise 2. Yeni bölümü ile yayınlanmaya hazırlanan Bir Zamanlar Kıbrıs, full HD izlemek için yazımızı kontrol edebilirsiniz.

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm izle

TMC Film öncülüğünde ekranlara getirilen Bir Zamanlar Kıbrıs başrollerinde Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu, Hasan Küçükçetin, Deniz Baytaş, Miray Akay, Ahmet Somers, Sümeyra Koç, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün, Sanlı Baykent, Ömer Turan, İbrahim Yıldız, Rüzgar Irmakoğlu ve Yağmur Arazlı gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Senaryosunda Emre Özdur, Başar Başaran'ın yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturmaktadır. Bir Zamanlar Kıbrıs çekimleri ise Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilmektedir. Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Yeni bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bir Zamanlar Kıbrıs 1.bölümde neler yaşandı?

Kıbrıslı Rumlar 1963 yılında, Kıbrıslı Türklere bir saldırı gerçekleştirir. Tüm türkler gibi Dereli ailesi de artık herşey daha zor olacaktır. Kanlı Noel olarak gerçekleşen saldırıda Dereli ailesi de paramparça olmuştur. Tarihin önemli olaylarıarasında yer alan bu olayın ekranlara taşındığı hikaye.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu

1963 yılını ele alan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Kıbrıs Rumlarının Kanlı Noel olarak gerçekleştirdiği saldırı ele alınmaktadır. Dereli ailesi de tüm kıbrıs türkleri gibi paramparça olmuş haldedir. Yıllardır yaşadıkları kasabadan göç etmek zorunda kalan Dereli ailesinin üyesi Kemal Dereli ise, tüm türklerin başına geçer.Öte yandan Türkiye'den gizli bir görev için Lefkoşa'ya gönderilen Ankaralı, arkasında bıraktığı nişanlısının hasretini iliklerine kadar hissetmektedir.

Bir Zamanlar Kıbrıs, her hafta Perşembe günü 20:00'da Trt1 ekranlarında sizlerle.

08-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar