Erdal Özyağcılar’dan Ezber Bozan Açıklamalar

Erdal Özyağcılar’dan Ezber Bozan Açıklamalar
Ünlü ve başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar katıldığı bir programda kendisiyle ilgili ezber bozan açıklamalarda bulundu. Erdal Özyağcılar ayak fetişti olduğunu belirtti.

Sinema ve televizyon dizilerinin en başarılı oyuncularından olan usta isim Erdal Özyağcılar her yayınlanan yapımda kendine ait üslubuyla yapımlara damgasını vurmayı başarıyor. Son zamanlarda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma’da Hasan Ali karakterini canlandıran ve kadın egemen dizi olan dizide her şeye rağmen direnen ve kadınların entrikalarına boyun eğmeyen Erdal Özyağcılar seyirci tarafından da çok seviliyor. Canlandırdığı her karakteri sevdirmeyi başaran usta isim son işinde de Hasan Ali’yi sevdirmeyi başardı. Öyle ki Yasak Elma’da entrikalara direnmeyi ve hatta zaman zaman kadınlara karşı galip gelmeyi bile başardı. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar geçtiğimiz günlerde Armağan çağlayan’ın kanalında kendisiyle yapılan söyleşi de ise adeta ezber bozan açıklamalar yaptı. Özel hayatıyla ilgili pek bilinmeyenleri anlatan Erdal Özyağcılar açıklamalarıyla herkesi şok etti.

Erdal Özyağcılar: Ayak Fetiştiyim

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalındaki programa katıldı. Özyağcılar burada birbirinden ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdal Özyağcılar ayak fetişti olduğunu belirterek eşiyle tanışma hikayesini anlattı. Özyağcılar “erkek çocukları konuşuyor ya delikanlılık zamanında. Sen neyden hoşlanırsın diye sordular, ben de ayağı çirkin birisiyle asla yapamam dedim. Sonra dediler ki, ağabey kolayı var, biz onu yatırırız, çıkarırız ayakkabılarını bakarsın ona göre karar verirsin. Tuttular zavallı Güzin’i yarım çizmelerini… Sonra bu iş olur dedim” ifadelerini kullandı. Pek çok konuda özel açıklamalarda bulunan Erdal Özyağcılar ailesinin kendisini yaşamaya yetecek kadar beslediğini de belirtti.

Yaşamama Yetecek Kadar Beslediler

Erdal Özyağcılar ağabeyinin çok küçük yaşta aşırı kilo nedeniyle hayatını kaybettiğini belirterek bu durumun ailesi üzerinde travmaya sebep olduğunu ve bu sebeple kendisini sadece yaşamasına yetecek kadar beslediklerini ifade etti. Erdal Özyağcılar “sadece yaşamama yetecek kadar beslediler ve bu durum yaklaşık 13 yaşına kadar devam etti. Aç oldum için ailemden gizli gizli ağaçlardan meyve toplayıp yerdim” ifadelerini kulandı. Usta isim ayrıca oyunculuk yapmaya karar vermesini de paylaşarak bir arkadaşının sınavlara girmemesi üzerine onun kimliği ile sınavlara girdiğini ve sınavları kazanarak oyunculuğa başladığını belirtti. Bu güne kadar onlarca büyük yapımda rol alan usta isim halen Fox Tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterini canlandırıyor.

08-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar