Savaşçı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Savaşçı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında bir dönem fırtına gibi esen ve reyting rekorları kıran savaşçı dizisi ekranlara yeniden dönüyor. Dizi yeni bölümleriyle 10 Nisan’dan itibaren Fox Tv’de.

Artık yayınlanıp yayınlanmayacağı tam bir yılan hikayesine dönen ve 4 sezon boyunca Fox Tv ekranlarında reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi ile ilgili yeni ve son dakika gelişmesi yaşandı. Limon Film tarafından yeni baştan yenilenen kadrosuyla çekimlere başlayan ve bugüne kadar da pek çok bölü çekilen dizinin Fox Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yayınına ara vermesiyle birlikte yeniden yayınlanacağı açıklandı. Hatta kanalda yeniden tanıtım fragmanları dönmeye başlayan Savaşçı’nın seyircisi ise bu yeni durum karşısında heyecanlandı. İlk baştaki oyuncu kadrosundan pek çok oyuncusuyla yollarını ayıran ancak buna karşın Tamer Karadağlı ve Ediz Hun gibi usta isimleri kadrosuna katan Savaşçı’nın 10 Nisan Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geleceği açıklandı.

Savaşçı Yeni Bölüm 10 Nisan Cumartesi Akşamı

Limon Film tarafından hazırlanan ve terörle mücadele eden özel kuvvetlere bağlı bir tim olan Kılıç Timinin hikayesini anlatan Savaşçı yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kırarak oldukça başarılı sezonlar yaşamıştı. Ancak daha sonra yayınına ara veren dizi bu aranın uzamasıyla pek çok oyuncusunu kaybetmişti. Yapım şirketinin sil baştan yeni kadrosuyla çekimlere başladığı ve usta oyuncular Tamer Karadağlı ve Ediz Hun’u da kadrosuna kattığı Savaşçı için çekimler başlamış ve yayın günü beklenmeye başlanmıştı. Ancak ne yazık ki kanalın tüm günleri dolu olduğu için Savaşçı beklemede kalmış bu da seyirciyi oldukça üzmüştü. Sonunda Savaşçı için beklenen gün geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin ara vermesiyle birlikte boşalan Cumartesi akşamını Fox Tv Savaşçı ile dolduruyor. Tanıtımlarının yayınlanmaya başladığı Savaşçı 10 Nisan Cumartesi akşamı yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor.

Tamer Karadağlı’dan Sitemkâr Paylaşım

Savaşçı dizisinde bir albayı canlandıracak olan Tamer Karadağlı yayının devamlı ertelenmesi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve bu durumu eleştirmişti. Daha sonra paylaşımını kaldıran usta oyuncu bunun kanal tarafından istendiğini yeni paylaşımında belirterek sitemkâr konuşmuştu. Karadağlı paylaşımında “Fox müjdeyi kendisi vermek istemiş. Farkındaysanız hiçbir arkadaşımız da paylaşım yapamıyor çünkü yasak. Çekimlere devam ediyoruz ama kanal bize hala bir gün veremedi. 17’sinde de olmayabilirmiş” ifadelerini kullanmıştı. Bu sitemkar mesajın üzerinden çok geçmeden Savaşçı’nın yayın günü belli oldu. Artık sıra son saymada.

08-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar