Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izle
Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izle; Bir Zamanlar Kıbrıs 29 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümüyle TRT 1 ekranında olacak. Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm canlı izle!

TRT1'de yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. Başarılı bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izleme aramaları yapılmaya başlandı. Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm izlemenin en kesintisiz ve kaliteli yolu burada. Sevilen dizi Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm canlı izle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm canlı izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izle; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu ve Tayanç Ayaydın'ın başrolde olduğu Bir Zamanlar Kıbrıs, dikkat çekmeye devam ediyor. 1960'lı yıllarda Kıbrıs'ta yaşanan olayları konu alan Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümden itibaren ilgiyle takip ediliyor. Seyirciden tam not alan Bir Zamanlar Kıbrıs 5. Bölüm ise bu akşam saat 20.30'da TRT1 ekranında olacak. Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm tek parça izlemek için yukarıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Merakla beklenen yeni bölüm yine heyecanla izlenecek. Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncu kadrosuna usta oyuncu Demir Karahan da katılmıştı. Demir Karahan 'Efsane' lakabıyla bilinen bir teşkilat görevlisini canlandıracak.

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. Bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm izlemek ve yeni bölümleri kaçırmamanın en keyifli yolu burada. Sevilen dizilerden biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs 5. Bölümde heyecan, aksiyon ve dram dolu sahneler seyirciyi bekliyor. Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümde Kemal karısı ve kızını kurtarmak için bilerek Samson'un tuzağına düşer. Günlerce onlardan haber alamayan Kemal onları almak için canını hiçe sayar. Türk doktor ve hastaları teslim almak için Rum tarafına giden Ankaralı kendilerine oyun oynanacağının farkındadır. Gerilim yüklü bir esir teslim sahnesi ise Bir Zamanlar Kıbrıs 5. Bölümde dikkat çeken sahnelerden olacak.

Makaryos'un Bereli avı ise devam etmektedir. SSCB ve KGB'de oyuna girer. Bu Bereli için işleri daha da zorlaştıracaktır. Ayşe'yi ise Mersin'de büyük bir sürpriz beklemektedir. Müge ve İnci'den sonra Mine'yi de kaybetme ihtimali ise aileyi oldukça endişelendiriyor. Heyecan dolu Bir Zamanlar Kıbrıs 5. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

29-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar