Biran Damla Yılmaz Siyaha Bulaşan Kadınlar Dizisinde

Biran Damla Yılmaz Siyaha Bulaşan Kadınlar Dizisinde
Yasak Elma’nın başarılı ve güzel oyuncusu Biran Damla Yılmaz 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus’ta yayınlanacak Siyaha Bulaşan Kadınlar’la anlaştı.

Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma Dizisinde canlandırdığı Kumru karakteriyle ön planda olan ve dizinin bu sezonki yüksek reytinginde çok ciddi bir katkısı olan Biran Damla Yılmaz son zamanlarda yapımcıların da en favori oyuncularından biri. Pek çok teklifin gittiği oyuncu Yasak Elma ve daha öncesinde rol aldığı Baraj Dizisindeki performansıyla yükselişini sürdürüyor. Özellikle dijital kanallarda yayınlanacak projelerin yoğun olarak teklif edildiği güzel oyuncu Yasak Elma’nın da yapımcısı olan Med Yapım’dan gelen teklife evet dedi. 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus için hazırlanacak Siyaha Bulaşan kadınlar adlı dizinin teklif edildiği Biran Damla Yılmaz bu teklife evet dedi. Maske Kimsin sen adlı yarışmada da yer alan ve burada seslendirdiği şarkılar ve dans performansıyla oldukça beğenilen oyuncunun oldukça merak edilen Siyaha Bulaşan kadınlar dizisinde rol alacak olması sevenlerini heyecanlandırdı.

Siyaha Bulaşan Kadınlar

Med Yapım tarafından Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak olan ve yerli içerik olarak üretilecek en iddialı yapımlardan Siyaha Bulaşan Kadınlar’ın cast çalışmaları başladı. Büşra Cebe’nin aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturacak. İlk olarak başarılı ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz ile anlaşma sağlayan dizinin ayrıca Yılmaz haricinde altı üst düzey kadın oyuncuyla daha anlaşma yapacağı öğrenildi. 14 Haziran’da Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayacak olan Siyaha Bulaşan kadınlar adlı dizide Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir ve Serpil isimli kadınların ilginç ve çarpıcı hikayeleri konu edilecek. Her bölümünde bir karakterin hikayesinin anlatılacağı dizinin en geç nisan ayı sonu gibi sete çıkması bekleniyor.

Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Halen Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz 28 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk eğitimi alan Biran Damla Yılmaz ilk olarak Yasak dizisiyle kamera karşısına çıkmıştır. Daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol alan Biran Damla Yılmaz’ın rol aldığı yapımlar arasında, Yasak, Çılgın Dersane, Muhteşem Yüzyıl, Beyaz yalan, Kırgın Çiçekler, Mucize 2: Aşk, Canevim, Baraj ve Yasak Elma bulunmaktadır.

29-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar