Ve Usta Oyuncu Bennu Yıldırımlar Ekranlara Dönüyor

Ve Usta Oyuncu Bennu Yıldırımlar Ekranlara Dönüyor
Uzun süredir televizyonlarda yayınlanan dizilerde rol almayan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor.

Televizyon kanallarına ve dijital yayın platformlarına içerik üreten yapım şirketleri yeni sezon için çalışmalarını hızlandırmaya başladılar. Artık sezonun yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte yeni sezonun projelerini çalışan yapımcılar ilk önce projelerinin ihtiyaç duyduğu castı yapmaya çalışıyor. Bir an önce cast çalışmalarını bitirerek sete çıkmak ve ön almak isteyen şirketlerden biri olan MF Yapım’da Kiracı adlı yeni projesinin cast çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Şimdilik Dilan Çiçek deniz ile başrol konusunda anlaşan yapım şirketi büyük bombayı patlattı ve ekranların ve sinema filmlerinin en yetkin isimlerinden birini daha Kiracı’nın kadrosuna katmayı başardı. Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve ünlü ve usta oyuncu Bennu Yıldırımlar ile dizide rol alması konusunda anlaşan şirket yeni oyuncularla görüşmeyi de sürdürüyor.

Bennu Yıldırımlar Kiracı’da

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve şimdilerde cast çalışmaları devam eden Kiracı Dizisinin oyuncu kadrosuna usta bir isim katıldı. Son olarak Kadın adlı dizide rol alan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar Kiracı dizisiyle el sıkıştı. Bir süredir ekranlardan uzak duran usta isim dizide Madam Vula karakterini canlandıracak. Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor. Orijinal içerik olan Kiracı yeni sezonun güçlü yapımları arasında gösterilmeye başlandı. Dizinin kadın başrolünde güzel ve başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz rol alırken Hande Erçel’in de kadroda yer alacağı iddia ediliyor. Dizi bir apartman dairesinde birbirine komşu olan insanların ilişkilerini, karakterlerin kendilerine ait hikayelerini dramatik bir dille anlatacaktır. Madam Vula karakteriyle diziye ayrı bir hava ve kimlik karacak Bennu Yıldırımlar’ın yeni dizisi seyirci tarafından da heyecanla beklenmeye başlandı.

Bennu Yıldırımlar Yapımları

Türkiye’nin üst düzey oyuncuları arasında yer alan ve içinde bulunduğu yapımlara katma değer katan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar 22 Kasım 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Son olarak ekranlarda Kadın dizisiyle yer alan usta oyuncu özellikle Yaprak Dökümü’ndeki Fikret karakteriyle akıllarda yer etmiştir. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan usta oyuncunu yer aldığı yapımlar arasında

·         Olağan Şüpheliler

·         Kadın

·         Altınsoylar

·         Gönül İşleri

·         Umutsuz Ev Kadınları

·         Yaprak Dökümü

·         Aynalar

·         Şapkadan Babam Çıktı

·         Üzgünüm Leyla

·         Bir tatlı Huzur

·         Gülen Ayva Ağlayan Nar bulunmaktadır.

29-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar