Biran Damla Yılmaz Yeni Dizisi ile Anlaştı

Biran Damla Yılmaz Yeni Dizisi ile Anlaştı
Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakteri ile büyük bir başarı yakalayan Biran Damla Yılmaz ekranlara iddialı bir dizi ile geri dönüyor.

Son olarak iki sezon boyunca Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve sezon sonunda final yaparak ekranlara veda eden fenomen dizi Yasak Elma’da rol alan başarılı ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz’ın yeni sezonda hangi yapımda rol alacağı büyük merak konusu olmuştu. Oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alırken hangi yapımla ekrana döneceği oyuncunun sevenleri kadar yapımcıları da meraklandırmıştı. Uzun süredir senaryo okumaları ile vaktini geçiren ve en iyi projeye karar vermek için ince eleyip sık dokuyan oyuncu sonunda kararını verdi. Şu sıralar hazırlık aşamasında olan ve yine Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisi ile el sıkışan oyuncunun bu dizide kritik bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Hudutsuz Sevda Dizisine Katıldı

Son dönemin başarılı oyuncularından Biran Damla Yılmaz fenomen dizi Yasak Elma’da iki sezon boyunca Kumru karakterine hayat vermiş ve dizinin en çok beğenilen isimleri arasında yer almayı başarmıştı. Oyuncu dizinin final yapmasıyla birlikte bir süre dinlendikten sonra kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye almıştı. Güzel oyuncu sonunda kararını verdi. Med Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Hudutsuz Sevda dizisi ile anlaşmaya varan oyuncu yeni sezonda yine Fox Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Şu sıralar hazırlık aşamasında bulunan Hudutsuz Sevda yeni dönemin iddialı projeleri arasında yer alıyor. Trabzon başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde çekilecek dizinin çekimleri yakında başlayacak. Güçlü bir intikam ve aşk hikayesini seyirciyle buluşturacak Hudutsuz Sevda dizisinde ayrıca Esra Dermancıoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Son dönemin başarılı ve güzel oyuncuları arasında yer alan Biran damla Yılmaz yeni sezonda Hudutsuz sevda dizisinde rol alacak. Oyuncu 28 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk eğitimi alan Biran damla yılmaz daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Çılgın Dersane 4: Ada

-          Mucize 2: Aşk

-          Prestij Meselesi

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Yasak

-          Beyaz yalanlar

-          Kırgın Çiçekler

-          Canevim

-          Baraj ve

-          Yasak Elma bulunmaktadır.

26-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar