Birce Akalay İngiltere Yolcusu

Birce Akalay İngiltere Yolcusu
Son olarak internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde rol alan ve bu dizinin çekimlerini tamamlayan Birce Akalay İngiltere yolcusu.

Son dönemlerin en başarılı oyuncularından biri olarak öne çıkan ve hemen her sezon güçlü bir yapımla seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Birce Akalay dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Dizi, film ve reklam çekimlerini yoğun şekilde sürdüren oyuncu sık sık da yurt dışı seyahatlerle gündeme geliyor. Daha önce Arap ülkelerinde gerçekleşen organizasyonlara giden ve geçtiğimiz aylarda da Almanya’da düzenlenen Türk Alman Film Festivalinde jüri üyesi olan Birce Akalay şimdi de reklam yüzü olduğu bir markanın davetine katılmak için yurt dışına gitmeye hazırlanıyor. Son olarak internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde rol alan ve bu dizinin 3. Sezon çekimlerini henüz yeni tamamlayan oyuncu tanıtım yüzü olduğu Jack Daniels markasının tanıtım organizasyonu için İngiltere’ye gitmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu bu seyahatinde pek çok ünlü meslektaşıyla birlikte seyahat edecek.

İngiltere’ye Gidiyor

Son dönemlerin en çok sevilen ve en çok iş alan oyuncularından biri olan güzel oyuncu Birce Akalay geçtiğimiz günlerde 3. Sezon çekimlerini tamamladığı Kuş Uçuşu Dizisinden sonra çekimlere bir süre ara verdi. Yeni projeleri değerlendiren ve Mezarlık adlı projede yer alacağı belirtilen oyuncu Mezarlık projesinin 2. Sezon çekimlerinin bir süre ertelenmesiyle yeni projelere odaklanmış görünüyor. Oyuncu bu sırada anlaşmaya vardığı reklam markalarıyla da çalışmalarına devam ediyor. Reklam filmlerinin setlerinin yanı sıra yine tanıtım yüzü olduğu markaların tanıtım organizasyonlarında da yer alan oyuncu bunun için yakın bir zamanda İngiltere’ye gitmeye hazırlanıyor. Giyim markası Dagi, güzellik markası Neutrogena ve Jack Daniels ile anlaması olan oyuncu Jack Danieşs’in tanıtım organizasyonu için İngiltere’ye gidecek. Aynı zamanda kendi takı markasını da kuran oyuncuya bu seyahatte birçok ünlü isim eşlek edecek.

Birce Akalay Kimlerle İngiltere’ye Gidiyor?

Jack Daniels’in reklam ve tanıtım yüzü olan güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay bu markanın tanıtım organizasyonu için İngiltere’ye gidiyor. 6 Temmuz’da gerçekleşecek bu seyahate ünlü oyuncuyla birlikte, İbrahim Selim, Taro Emir ve Serkan Altunorak da katılıyor. Ünlü oyuncunun bu organizasyonun ardından yeni projelere başlaması bekleniyor.

04-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar