Show Tv’nin Yeni Dizisi Yeşil Vadi’nin Kızı Seyirciyle Buluştu

Show Tv’nin Yeni Dizisi Yeşil Vadi’nin Kızı Seyirciyle Buluştu
Hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizilere bir yenisi daha eklendi. Pazartesi gününden itibaren seyirciyle buluşmaya başlayan Yeşil Vadi’nin Kızı Show Tv’de yayınlanıyor.

Son yılların en gözde yapım türlerinin başında hiç şüphesiz günlük diziler geliyor. Öyle ki kanallar en az prime time kuşağında yayınladıkları güçlü prodüksiyon ve ünlü oyunculardan kurulu dizileri kadar bu günlük dizilere önem veriyor. Kanalların hafta içi her gün yayınladıkları diziler özellikle ev kadınlarına hitap ederken bu diziler daha çok dram ve aşk türünde ele alınıyor. Kanallar en az iki günlük dizi yayınlamaya başlarken artık sadece eylül yayın döneminde değil yaz sezonunda da günlük dizileri yayın akışına koymaya başladı. Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni günlük dizi Yeşil Vadi’nin Kızı adlı yapım da geçtiğimiz gün yayın hayatına başladı. Yeşil Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimleri barındıran Yeşil Vadi’nin Kızı’nın yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak otururken dizinin senaryosunu ise Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme alıyor.

Yeşil Vadi’nin Kızı Konusu Ne?

Yeşil Yapım tarafından Show Tv için hazırlanmaya başlayan ve ilk yayınını pazartesi günü gerçekleştiren yeni günlük dizi Yeşil Vadi’nin Kızı seyirciden reyting bekliyor. Yaz aylarında yayına başlayarak rakiplerine göre avantajlı bir duruma geçmek isteyen dizi de küçük bir kızın hikayesi ele alınıyor. Hayalperest ve güçlü bir kız çocuğu olan Melissa’nı hayatını konu alan dizi dram ve gençlik türünde ele alınıyor. Melissa henüz küçükken hem annesini ve hem de babasını kaybederek yetiştirme yurdunda kalmaya başlamıştır. Melissa güçlü, cıvıl cıvıl ve mutlu, mücadeleci bir kızdır. Melissa ile birlikte yetiştirme yurdunda kalan her bir karakterin hikayesini tek tek ele alacak dizide Melissa’nın en büyük hayali bir aileye sahip olmaktır.

Yeşil Vadi’nin Kızı Oyuncuları Kimler?

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve hafta içi her gün ekrana gelen Yeşil Vadi’nin kızı bir çok ünlü ismi bir araya getiriyor. Dizi özellikle Melissa’nın hikayesine odaklanırken dizide Melissa karakterini seyircinin de çok yakından tanıdığı ve güçlü yapımlarda roller alan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız canlandırıyor. Dizide Beren Gökyıldız’a ek olarak

-          Sezin Bozacı

-          Onur Dikmen

-          Özgür Özberk

-          Ece Gürer ve

-          Hande Sarısoy gibi ünlü isimler yer alıyor. Yeşil Vadi’nin Kızı hafta içi her gün Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar