Birce Akalay kendi markasını kurdu

Birce Akalay kendi markasını kurdu
Oyuncu Birce Akalay kendi adını verdiği bir marka oluşturdu. Sosyal medya hesabından yeni markasının müjdesini veren Birce Akalay, yeni takım tasarımlarıyla geliyor.

Ekranların güzel oyuncularından olan Birce Akalay farklı bir işle takipçilerinin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu kendi adını verdiği bir marka oluşturdu. Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni işini tanıttı. Mücevher ve takı tasarımları oluşturan Birce Akalay'ın marka adı Birce Fine Jewellery oldu. Mücevher ve takı meraklılarına hitap edecek modeller sunacak Birce Akalay oyunculuğunun yanına yeni bir daha ekledi. Birce Akalay yeni işinin haberini Hıdrellez olarak adlandırılan baharı müjdeleyen günde paylaştı.

Birce Akalay yeni markasını tanıttı

Birce Fine Jewellery ismiyle kurduğu yeni markasıyla mücevher ve takı alanında çalışmaya başlayan Birce Akalay bu müjdeyi Hıdrellez'de paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkat çeken Akalay paylaşımına bir not ekledi. Birce Akalay, "Bugün Hıdrellez, Beni tanıyanlar bilir, hayat hep bu mevsimde türlü armağanlar vermiştir bana. Başka bir düşkünlüğüm var bu kısacık mis kokulu, erguvanlı günlere. Bu kez yine tam zamanında yetişti hayat bana ve dileklerim, hayallerim için ummadığım hediyeler verdi. İşte bu sayede biricik markam "B I R C E"'yi tatlı bir heyecanla karşınıza çıkarmaya hazırlanıyorum. Bu haberi duyurmak için bundan daha güzel bir gün de düşünemezdim. Yazın sizlerle buluşacağımız günleri ise sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler..." ifadelerini kullandı.

Birce Akalay'dan Hıdrellez duası

Yeni markasını heyecanını paylaşan Birce Akalay, "Ey insanlara şifa, uğur getiren, tabiattaki dirilişin, uyanışın insana yansımasını temsil eden Hızır ve denizlerin hakimi İlyas. Bu bayram gibi gecede BIRCE’yi ve beraberinde tüm dostları, tüm dilek sahiplerini de rüzgarına kat. Baharımız sağlıkla,uğurla, bereketle gelsin…" şeklinde bir dua da paylaştı. Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Birce Akalay farklı bir işle hayranlarının karşısına çıkıyor. BIRCE markasının heyecanını yaşayan Akalay takipçilerine yeni projesinin müjdesini verdi. Güzel oyuncu en son Star Tv'de yayınlanan Babil dizisinde yer almıştı. Oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akalay yeni markasıyla mücevher ve takı sevelere de hitap edecek.

07-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar