Öykü Çelik ile İsmail Berhan çiftinden kötü haber!

Öykü Çelik ile İsmail Berhan çiftinden kötü haber!
Öykü Çelik ile İsmail Berhan çiftinden kötü haber! Öykü Çelik sevgilisinden ayrıldı mı? Öykü Çelik'in tektaşı. Öykü Çelik kimdir?

Öykü Çelik sevgilisi İsmail Berhan'dan ayrıldı mı? Öykü Çelik ile İsmail Berhan çiftinden kötü haber! Öykü Çelik Survivor'dan elendi mi? Öykü Çelik sevgilisi kimdir? Öykü Çelik rol aldığı diziler. Öykü Çelik evlendi mi? Öykü Çelik kaç yaşında? gibi merak ettiğiniz tüm soruların ve Öykü Çelik ile ilgili tüm gelişmeler bu yazımızda.

Öykü Çelik ile İsmail Berhan çiftinden kötü haber!

Ünlü oyuncu Öykü Çelik'ten kötü haber geldi. Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan kötü haber. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen ünlü isim Öykü Çelik, yarışma dönüşü sevgili İsmail Berhan'dan evlilik teklifi almıştı. Ardından düğün hazırlıklarına başlayan Öykü Çelik, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte ünlü oyuncu Öykü Çelik'in paylaşımı;
'İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinden bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlardan ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza karşı da hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler'

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan ayrıldığını öğrendik. Ancak neden ayrıldıkları na dair herhangi bir bilgiye ulaşamadık. Peki Öykü Çelik kimdir?

Evlilik teklifi sonrasında tektaşına gelen yorumlara karşılık yanıt veren Öykü Çelik, 'Böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana açıkçası. Bizim gitmeden önce konuştuğumuz bir şeydi. Hemen gelir gelmez olacağını düşünmüyordum. Biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu' demişti.

Öykü Çelik kimdir?
18 Temmuz 1987 yılında dünyaya gelen Öykü Çelik, İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimi aldığı yıllarda tiyatro eğitimi de alan Öykü Çelik, ilk olarak ekranlara 2006 yılında Selena dizisinde Eda karakterine hayat vererek gelmiştir. Birden fazla spor dalı ile ilgilenmeye devam eden Öykü Çelik, 2014 yılında iş insanı Ahmet Murat Çakan ile dünyaevine girmiş ancak bir yılın ardından ayrılmıştır. Günümüzde ise İsmail Berhan ile birlikteliğini sürdürmektedir.

Öykü Çelik rol aldığı diziler
Akasya Durağı
Kasaba
Gönülçelen
Nuri
Bir Zamanlar Osmanlı, Kıyam
Benim İçin Üzülme
Ağlatan Dans
Yeşil Deniz
Poryaz Karayel
Darbe
Hayat Sevince Güzel
Savaşçı
Diriliş Ertuğrul
Şeref Sözü

07-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar