Ünlü Şarkıcı Kuzey Yıldızı Dizisinde

Ünlü Şarkıcı Kuzey Yıldızı Dizisinde
Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu cumartesi ekrana gelecek 63. Bölümünde ünlü şarkıcı Resul Dindar’ı seyirciyle buluşturuyor.

Yakın zamanda final yapacak diziler arasında bunan ve iki sezondur Show Tv ekranlarında cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan romantik komedi dizisi Kuzey yıldızı İlk Aşk finale yaklaşırken seyircisine yeni yeni sürprizler yapmayı da ihmal etmiyor. Süreç Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Merve Şen ve Tolga Avanoğlu’nun yer aldığı dizinin bazı bölümlerine özellikle Karadeniz Bölgesi’nde çok sevilen ünlü şarkıcı Resul Dindar’da zaman zaman renk katmıştı. Dizide oyuncularla birlikte şarkılar söyleyen Resul Dindar dizinin cumartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümü olan 63. Bölümünde bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. Seyircinin de çok sevdiği isim dizi oyuncularıyla birlikte eğlenceli bir bölüme imza atacak.

Resul Dindar Yeniden Kuzey Yıldızı’nda

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Kuzey yıldızı İlk Aşk final için gün saymaya başladı. İki sezondur seyirciye eğlenceli ve romantik anlar yaşatan ve 20 yıllık bir aşkın hikayesini adım adım seyirciyle birlikte yazan diziye bölgenin sevilen şarkıcılarından olan Resul Dindar zaman zaman konuk oluyor. Özellikle dizide rol alan ve Aslıhan Güner’in canlandırdığı Yıldız karakteriyle şarkılar söyleyen Resul Dindar dizinin 63. Bölümünde bir kez daha yer alacak.

Kuzey Yıldızı 63. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin cumartesi akşamları reyting rekorları kıran ve seyircinin keyifle takip ettiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi cumartesi akşamı 63. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak 63. bölümünde Kuzey ve Yıldız yeni dünyaya gelen bebekleri Güney sebebiyle hayli yorulmuş ve uykusuz kalmışlardır. İkilinin bu durumu oldukça keyifli anları seyircinin huzuruna getirirken öbür taraftan Kuzey yönetmenliğe ve Yıldız’a klip çekmeye soyunmuştur. Bu klipte ise Yıldız’a eşlik edecek kişi meşhur şarkıcı Resul Dindar’dan başkası değildir. Ancak klip çekimleri hiçte beklenildiği gibi gitmez. Kuzey Yıldız’ı popüler yapmak isterken Nadide ise Kuzey’den yönetmenliği kapmak telaşındadır. Öbür taraftan Kuzey’in kızları da yine bildik halleriyle Kuzey’i delirtmektedirler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk cumartesi akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında.

07-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar