Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol Bir Arada

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol Bir Arada
Siyah Beyaz aşk dizisinde birlikte aynı seti paylaşan ve dost olan iki ünlü isim Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol yaz tatilini birlikte geçiriyorlar.

Yaz sezonunun gelmesi ve dizilerin sezon arası vermesiyle birlikte pek çok oyuncu sezonun yorgunluğunu atmak ve kendilerine zaman ayırmak için tatil beldelerine akın etti. Bunun için en çok tercih edilen yerlerden biri olan güney sahilleri adeta tatilci ve ünlülerle dolup taştı. Bu ünlüler arasında yer alan ve yıllara varan dostluklarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol Muğla’nın Bodrum İlçesinde bir araya gelerek gönüllerince tatil yapmaya başladılar. Sık sık koyu sohbetlere daldıkları gözlenen ünlü isimlerden Birce Akalay zaman zaman denize girerken İbrahim Çelikkol ise daha çok gezmeyi tercih etti. 2017 yılında dizi setinde başlayan dostluklarını hemen her fırsatta yaşayan ikilinin birlikte tatil yapması magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı. Çiftin resimleri paylaşılırken takipçileri iki ünlü ismin bir arada tatil yapmasına büyük ilgi gösterdi ve ünlü çifti mesaj yağmuruna tuttu. İki arkadaş ilk olarak 2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz aşk dizi setinde birlikte rol almış ve ardından dostluklarını hiç bozmayarak devam ettirmişlerdi.

Birce Akalay Kimdir?

19 Haziran 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Birce Akalay Türk dizi ve sinema sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Nefes: Vatan Sağ Olsun, Deliormanlı, Kader, Senin Uğruna, Asi, Alayına isyan, Kış Masalı, Yer Gök Aşk, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Ağlama anne, Babil, Son Yaz, Kuş Uçuşu ve Mezarlık bulunmaktadır.

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Türk dizi ve sinema sektörünün ünlü isimlerinden biri olan İbrahim Çelikkol 14 Şubat 1982 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. Oyunculu olmadan önce futbolcu olan ve liglerde top koşturan ünlü isim daha sonra dizi ve sinema sektöründe boy göstermeye başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Fetih 1453, Sadece Sen, Mesti Aşk, Pars: Narkoterör, M.A.T., Keskin Bıçak, Karadağlar, İffet, Merhamet, Reaksiyon, Seddülbahir 32 Saat, Kördüğüm, Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili, Doğduğun Ev Kaderindir, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuş Uçuşu yer almaktadır.

10-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar