Fox Tv’nin Yeni Dizisi Benim Adım Farah’ın Kadrosuna Usta Oyuncular Katıldı

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Benim Adım Farah’ın Kadrosuna Usta Oyuncular Katıldı
03 medya tarafından hazırlıkları süren ve başrolünde Aslı Enver'in yer aldığı yabancı bir diziden uyarlanan Benim Adım Farah dizisinin kadrosuna usta iki isim katıldı.

Yeni yayın döneminde televizyon kanallarında ve internet yayın platformlarında pek çok yeni dizi seyirciyle buluşurken pek çok dizi de seyirciyle buluşmak için ya da sete çıkmak için son sayıyor. Birbirinden iddialı yeni yapımların yayına girmek için sete çıkmaya hazırlandığı projeler arasında yer alan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Benim Adım Farah adlı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. 03 Medya tarafından hazırlıkları devam eden dizi yabancı bir dizi olan The Cleaning Lady adlı diziden uyarlanan dizi kanalın iddialı yapımları arasında gösterilmeye başlandı. Ünlü ve güzel oyuncu Aslı Enver’in başrolünde yer alacağı dizinin kadrosuna iki ünlü isim katıldı. Yakında sete çıkması beklenen Benim Adım Farah dizisi bir annenin çocukları için verdiği mücadelenin hikayesini konu alıyor.

Benim Adım Farah Dizisine İki Bomba Oyuncu Katıldı

03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve yakın zamanda sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Benim Adım Farah için çalışmalar hız kazandı. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrolünde Aslı Enver yer alırken dizinin kadrosuna son olarak iki ünlü ve usta oyuncu dahil oldu. Geçtiğimiz haftalarda annesi intihar eden usta oyuncu Ali Sürmeli ve başarılı ve usta oyuncu Fırat Tanış dizinin kadrosuna katıldı. Halen oyuncu kadrosu için çalışmaların devam ettiği dizinin erkek başrol oyuncusunun merak edilmeye başlandı. En geç ekim ayı sonunda sete çıkması beklenen dizi Fox Tv ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alacak. Kadın odaklı dizi yabancı bir diziden uyarlanıyor.

Benim Adım Farah Dizisinin Konusu Ne?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ekim ayı sonunda sete çıkması beklenen Benim Adım Farah yabancı bir dizi olan The Cleaning Lady adlı yapımdan uyarlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken cast çalışmaları devam ediyor. Aslı Enver’in başrolünde yer alacağı dizi bir annenin hikayesini konu alıyor. Dizide, oğlunun tedavisi için savaş veren ve bunun için mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalan bir doktorun dramatik ve acı dolu hikayesini konu alıyor. Oğlu için her şeyi göze alan ve bunun için tek başına büyük bir mücadelenin içine giren ve doktor olan anne oğlunun hastalığının yanı sıra yakınları ve mafyanın önde gelen adamlarıyla da uğraşmak zorunda kalır.

04-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar