Birkan Sokullu'nun yeni dizisi belli oldu! İşte oyuncu kadrosu!

Birkan Sokullu'nun yeni dizisi belli oldu! İşte oyuncu kadrosu!
Geçtiğimiz haftalarda final yapan Bir Aile Hikayesi dizisinin başrol oyuncusu Birkan Sokullu ekranlara geri mi dönüyor? İşte başarılı oyuncunun yeni projesi ve oyuncu kadrosu!

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlense de düşük reytingler sebebiyle erken final yapan Bir Aile Hikayesi'nin ardından Birkan Sokullu hangi dizide yer alacak? Yeni projesinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Konusu nedir ve nerede yayınlanacaktır? Detaylar;

BİRKAN SOKULLU'NUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Son olarak Bir Aile Hikayesi dizisindeki Berk rolüyle ekranlarda olan Birkan Sokullu'nun senaryosu sır gibi saklanan Limit dizisinde yer alacağı konuşuluyor. Süreç Film imzalı projenin başrol oyuncuları için ise Kerem Bürsin ve Afra Saraçoğlu'nun ismi geçiyor. beIN Connect isimli platformda yayınlanacağı bilinen Limit dizisinin kadrosuna son olarak Birkan Sokullu katıldı. Daha öncede meslektaşı Kerem Bürsin ile Yaşamayanlar isimli internet dizisinde başrolu paylaşan Sokullu dizi kadrosunda kilit bir karaktere hayat verecek. 

Aslı Enver, Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Babil dizisinin hazırlıklarına başlayan beIN Connect, Limit dizisi için de cast çalışmalarına devam ediyor. 

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Birkan Sokullu üniversite eğitimini Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. 

Üniversite okurken mankenlik yapmış 2003 yılında ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasına katılarak üçüncü olmuştur.

Küçük Sırlar dizisiyle parlayan oyuncu Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Yüz yüze, Yaşamayanlar gibi dizilerde oynamış ilk başrolünü Hayat Şarkısı dizisinde Burcu Biricik ile paylaşmıştır. 

Temmuz 2012'de Aslı Enver ile evlenen oyuncu Ağustos 2015'te boşandıklarını duyurmuştur.

Daha sonrasında kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile yıllar süren bir birlikteliği olan oyuncu bu ilişkiyi de noktalamıştır. Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan amerikan uyarlaması Bir Aile Hikayesi dizisinde oynayan Sokullu şimdi ise Limit dizisiyle anlaşmıştır. 

15-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar