Masterchef’te şok eden dakikalar Masterchef Mustafa şeflere isyan edip gitti!

Masterchef’te şok eden dakikalar Masterchef Mustafa şeflere isyan edip gitti!
Ekranların en severek izlenen yarışma programı MasterChef'te şok edici dakikalar yaşandı. MasterChef Mustafa'nın şeflere isyanı geceye damga vurdu..

TV8 ekranlarının vazgeçilmezi MasterChef Türkiye'de izleyicinin ağızını açıkta bırakan dakikalar yaşandı. Yarışmanın başarılı isimlerinden Mustafa Aydın'nın şeflere karşı yaptığı isyan herkesi şoke etti. İşte MasterChef Türkiye'ye damga vuran o olay..

Her yeni bölümü ile izlenme rekorları kıran yemek yarışması MasterChef'de geçtiğimiz gün eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesinin sonunda MasterChef hayallerine veda eden isim Mustafa Aydın oldu. 48. bölümde efsane bir rekabete sahne olan yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı. Eleme potasına kalan Ekin, Mustafa, Alican ve Yasin yarışmada kalabilmek için ecel terleri döktü. Fakat yarışmaya veda eden isim Mustafa Aydın oldu. MasterChef Türkiye hayallerine veda eden Mustafa, kendisine haksızlık yapıldığını düşünerek şeflere adeta ateş püskürdü. Mustafa Aydın yarışmaya veda ederken yaptığı Dil Balığı ile eleme potasından çıkan ilk isim Ekin oldu. Ekin'in ardından ise ikinci isim Yasin oldu. Yasin potadan çıkmasını gözyaşları ile kutlarken, son ikiye Mustafa ve Alican kaldı. 

MasterChef Mustafa stüdyoyu terk etti!

MasterChef'de bu hafta elenen yarışmacı Mustafa Aydın, alınan bu kararın ardından şefler isyan etti. MasterChef Mustafa Aydın, "Beklemiyordum. Alicanın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. Üzgünüm. Gerçekten üzgünüm. Keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Ama burada Alican'ın tabağı hiçbir şekilde benim tabağımın önüne geçemezdi. Ben buna adım gibi eminim. Yeri geldi görsellik dediniz, yeri geldi lezzet dediniz. Burada görselliğe önem vermiyorsanız niye o zaman benden görsel bir şey istediniz. Ben bunu söylüyorum sadece. Keşke buraya başvuru yapmasaydım" şeklinde yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti. Mustafa'nın bu isyankar konuşmasının hemen ardından Mehmet Şef Mustafa Aydın'a, "Bugüne kadar o giden yarışmacılar gitti. Sen buraya gelene kadar adalet vardı. Bu gece bitti mi?" cevabını verdi. MasterChef'ten elenmesi ile moreli alt üst olan yarışmacı Mustafa, Mehmet Şef'in kendisine verdiği bu cevap ile adeta şok yaşadı. Ve stüdyoyu terk etti. Yarışma arkadaşları ise Mustafa Aydın'nın elenmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadı. Yayınlandığı günden bu yana ilk defa böyle bir sahneye şahit olan MasterChef hayranları büyük şok yaşadı. 

16-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar