Benim Adım Melek Meryem (Dilara Yeşilyaprak) kimdir?

Benim Adım Melek Meryem (Dilara Yeşilyaprak) kimdir?
TRT 1'in en yeni dizileri arasında yer alan Benim Adım Melek dizisine yeni bir isim dahil oldu. Benim Adım Melek Meryem yani Dilara Yeşilyaprak kimdir?

Yeni sezonda yepyeni ve farklı konusu ile bir anda büyük izleyici kitlesine sahip olan dizi Benim Adım Melek'in kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Benim Adım Melek dizisinin kadrosuna Meryem karakteri ile dahil olan oyuncu kimdir? Benim Adım Melek dizisinde rol alan Dilara Yeşilyaprak kimdir? İşte ayrıntılar..

Benim Adım Melek dizisine yeni oyuncu!

2019 - 2020 sezonunda TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Benim Adım Melek dizisi hız kesmeden devam ediyor. Henüz yeni başlamasına rağmen izlenme oranları oldukça yüksek. Değişik ve farklı yapısı ile izleyicinin de çok kısa bir süre içerisinde dikkatini çeken Benim Adım Melek dizisi her hafta Çarşamba günü yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her hafta yeni bölümleri iple çekilen dizinin kadrosuna yeni bir isim eklendi. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Benim Adım Melek dizisinin kadrosuna Meryem karakteri ile dahil olan genç ve güzel oyuncu Dilara Yeşilyaprak kimdir? Dilara Yeşilyaprak, Benim Adım Melek dizisinde yıllarca Melek'i bekleyen Halil'in annesinin bulduğu görücü usülü kızdır. Halil'in annesi Zümrüt, Meryem'i özenle seçmiştir. Çünkü Meryem kimsesiz ve bir okulda öğretmenlik yapmaktadır. Peki yıllardır Melek'in aşkı ile yanıp tutuşan Halil, annesi Zümrüt'ün bulduğu bu görücü usülü eş adayı Meryem'e ne diyecek? Halil'in ne cevap vereceği merak edilirken diğer yandan da diziye dahil olan Meryem yani Dilara Yeşilyaprak'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte o çok merak edilen Meryem yani Dilara Yeşilyaprak hakkında tüm merak edilenler..

Benim Adım Melek, Meryem (Dilara Yeşilyaprak) Kimdir?

Sevilen dizi Benim Adım Melek dizisine dahil olan genç ve güzel oyuncu Dilara Yeşilyaprak, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Dilara Yeşilyaprak, İstanbul’da bulunan Maltepe Üniversitesi’nden mezun olduktan hemen sonra Temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır. Ela gözleri ve kahverengi saçlarıyla dikkat çeken oyuncu, 165 cm boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Güzel oyuncu Dilara Yeşilyaprak, “Benim Adım Melek” dizisi ile kariyerine ilk adımını atmıştır. Bakalım Benim Adım Melek dizisinde üstün bir başarı gösterebilecek mi?

14-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar