''Bizden Olur mu? '' Dizisi BluTV de Yayınlanmaya Başladı

''Bizden Olur mu? '' Dizisi BluTV de Yayınlanmaya Başladı
Mini dizi olarak yayınlanan ve daha sonra internet dizi platformu için çekilen ve yetenekli oyuncuların yer aldığı “Bizden Olur Mu?” BluTV’de yayınlanmaya başladı.

Mini dizi olarak yayınlanan ve daha sonra internet dizi platformu için çekilen ve yetenekli oyuncuların yer aldığı “Bizden Olur Mu?” BluTV’de yayınlanmaya başladı.

Huysuz Film imzası ile ekranlara gelen Bizden Olur Mu dizisinin yapımcılığını Bülent Özer üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Emre Bahadır Çırakoğlu yer alıyor. Romantik Komedi tadında izleyenleri ile buluşan dizi güçlü bir oyuncu kadrosu ile yerini aldı.

Genç oyuncu Deniz Işın ile Sarp Bozkurt’un başrolde yer aldığı Bizden Olur Mu yapımı youtube platformunda yayınlanan ‘’eee sonra’’ mini dizinin devamı şeklinde seyirci karşısına çıktı. Kadın ve erkek ilişkilerini konu alan Bizden Olur Mu dizisi BluTV platformunda yerini aldı.

Fox  Tv ekranlarında Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerde yer aldığı Her Yerde Sen dizisinde canlandırdığı Merve karakteri ile büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı. Son olarak yine Fox Tv ekranlarında Masumiyet dizinde İrem karakterine hayat veren Işın şimdi ise yeni projesi ile hayranları karşısında olacak. Başrolü paylaştığı Sarp Bozkurt ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde Erdem karakteri ile hafızalara kazınmıştı. İki güçlü isim şimdi Bizden Olur Mu yapımında başrolde yer alarak izleyenlerinin karşısına çıktı.

BluTv’de yayın hayatına başlayan Bizden Olur Mu dizisinin konusu ise Hayal kırıklıklarıyla dolu ilişkilerden yorulan Deniz ve Sarp son çareyi ilişki tavsiyeleri veren kitaplarda arar. Birbirlerini tanımaya çalıştıkları her buluşmada bazen güler, bazen duygusal anlar yaşar, bazen de kendilerini çeşitli tuhaflıkların içinde bulurlar.

Youtube Platformu için hazırlana Eee Sonra mini dizisi için Emre Bahardır Çakıroğlu eşliğinde bir araya gelen Deniz Işın ve Sarp Bozkurt, 15-20 dakikalık videolardan oluşan dizide kadın ve erkek ilişkileri taktikleri konu alarak birlikte rol almışlardı. Şimdi ise BluTv’de yeniden bir araya gelerek Bizden Olur Mu yapımında rol alarak hayranlarının karşısına geçtiler.

Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un rol aldığı iki kişi ile kadın erkek ilişkilerini konu aldıkları Bizden Olur Mu dizisi ilk sezon BluTV’ ye 10 bölüm olarak yüklendi.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar