Kıbrıs Zafere Doğru oyuncusu Serkan Çayoğlu'dan yeni proje!

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncusu Serkan Çayoğlu'dan yeni proje!
Kıbrıs Zafere Doğru'nun başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu, Kıbrıs dizisinin final yapmasıyla boşta kalan oyuncu daha dinlenmeye fırsat bulamadan yeni proje teklifi aldı.

Final yapacak olan TRT1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'nun başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'nun yeni projesi belli oldu. Yer aldığı Yeni Hayat ve Kıbrıs dizileriyle yıldızı parlayan Serkan Çayoğlu’nun hayranları usta oyuncunun yeni projesini ve hangi karakteri canlandıracağını merak ediyor. Serkan Çayoğlu’nun hayatı ve kariyeri haberimizde. Şimdi detaylar

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncusu Serkan Çayoğlu'dan yeni proje!

4 Şubat Cuma akşamı final yapması beklenen Kıbrıs Zafere Doğru'nun başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu her geçen gün yıldızını parlatıyor. Kıbrıs dizisinin final yapmasıyla boşta kalan oyuncu daha dinlenmeye fırsat bulamadan yeni proje teklifi aldı.

Göktürkler’de Bumin karakterini oynayacak

Diriliş, Kuruluş Osman, Malazgirt gibi tarihi yapımların altın çağını yaşadığı günümüzde TRT1’den yeni bir tarihi proje hamlşesi geldi. Tarihte ilk defa Türk ismini kullanan Göktürkleri konu eden üçlemeyi izleyiciyle buluşturacak olan üç filmin startı verildi. Börü ve Dağ filmlerini hem yazan hem de yöneten Alper Çağlar'ın imzasını taşıyan proje İlk Göktürk, Kırk Göktürk ve Son Göktürk adlı üç filmden oluşuyor. Kadrosu yavaş yavaş şekillenen Göktürk projesi için Serkan Çayoğlu ile anlaşıldı. Aytaç Şaşmaz'ın İstemi karakterine hayat vereceği ilk filmde Serkan Çayoğlu, Bumin karakterine can verecek.

Serkan Çayoğlu Kimdir?

1987 Almanya doğumlu Çayoğlu ekonomi eğitimi aldı. Üniversitede okurken modellik yapan Serkan Çayoğlu ülkesine döndü ve Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde oyunculuk dersleri aldı. 2012 yapımı "Kuzey Güney" dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başlayan yıldız oyuncu "Zeytin Tepesi" dizisiyle şöhreti yakaladı. Usta oyuncu son olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Kıbrıs’ın kurtarılmasında büyük emeği olan istihbarat elemanı Ankaralı’yı oynuyordu.

Rol aldığı yapımlar :

2022 - Kıbrıs: Zafere Doğru (Tv Dizisi)

2021 - Bir Zamanlar Kıbrıs (Tv Dizisi)

2020 - Yeni Hayat (Tv Dizisi)

2018 - Börü ((Tv Dizisi)

2018 - Miras (Tv Dizisi)

2018 - Halka (Tv Dizisi)

2016 - Hayatımın Aşkı (Tv Dizisi)

2014 - Kiraz Mevsimi (Tv Dizisi)

2014 - Zeytin Tepesi (Tv Dizisi)

2012 - Kuzey Güney (Tv Dizisi)

02-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar