Dokuz Oğuz Dizisine Yeni Oyuncu

Dokuz Oğuz Dizisine Yeni Oyuncu
Fox Tv için hazırlıkları devam eden ve Gold Film tarafından projelendirilen Dokuz Oğuz Dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Diziye son olarak genç oyuncu Deniz Işın katıldı.

Şu sıralar hazırlıklar süren ve yakında çekimlere başlayacak yayınlanacakları kanalda seyirciyle buluşmaya hazırlanan birbirinden iddialı pek çok dizi bulunuyor. Bu diziler arasında iddiasını baştan ortaya koyan Gold Film imzalı Dokuz Oğuz Dizisi öne çıkıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve bir askeri proje olarak hazırlanan Dokuz Oğuz’un hazırlıklarında oldukça yol alındı ve dizinin sete çıkması için çok fazla bir zaman kalmadı. Prodüksiyon çalışmalarının yanında cast çalışmalarını da sürdüren Dokuz Oğuz Dizisinin kadrosuna son olarak genç ve güzel oyuncu Deniz Işın Bilge karakteri olarak dahil oldu. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturacağı Dokuz Oğuz’un çekimleri Eskişehir’de yapılacak.

Yeni Bir Askeri Proje Geliyor

Gold Film şu sıralar yoğun bir şekilde yeni dizisi Dokuz Oğuz için öesai harcıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve bu ay içinde sete çıkarak çekimlere başlayacak Dokuz Oğuz askeri bir proje olarak hazırlanıyor. Bir askeri timin hikayesini anlatacak Dokuz Oğuz şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşmış durumda. Oyuncu seçmeleri devam eden dizide rol alacak isimler arasında şu ana kadar belli olan oyuncular Kubilay Aka, Yasemin Allen, Dağhan Külegeç, Tuncer Salman ve Deniz Işın oldu. Genç ve güzel oyuncu Deniz Işın son olarak yine Gold Film tarafından hazırlanan Masumiyet adlı dizide rol almıştı.

Deniz Işın Kimdir?

Dizi ve film dünyasında yer alan ve geleceği parlak oyuncular arasında gösterilen genç ve güzel isim Deniz Işın28 Mayıs 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini tamamlayan oyuncu daha sonra üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından oyunculuk dersleri alarak dizi ve sinema sektöründe yer almaya başlamıştır. Özellikle son projesi olan Masumiyet ile tanınmaya başlayan oyuncu bugüne kadar

-          Her Yerde Sen

-          Atiye

-          İyi Günde Kötü Günde

-          Sefirin Kızı

-          Eee Sonra

-          Masumiyet

-          Leyla ile Mecnun

-          Bizden Olur mu

-          Sevmek Zamanı

-          Anka ve

-          Aşk Çağırırsan Gelir adlı yapımlarda yer almıştır.

04-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar