Bizim Hikaye 3. bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

Bizim Hikaye 3. bölümüyle izleyiciden tam not aldı.
Fox Tv'de her perşembe saat 20:00'da yayınlanan Bizim Hikaye dizisi bu hafta 3. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Baş rollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi bu haftada izleyiciden tam not almayı başardı.

Bizim Hikaye her perşembe saat 20.00’da Fox Tv'de izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı dizinin diğer oyuncuları arasında Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Sevilen dizi Bizim Hikaye'yi her perşembe Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye dizisinin konusu nedir?

Bizim Hikaye dizisi Shamelss dizisinin Türk versiyonu olarak ekranlara geliyor. Alkol bağımlısı bir baba ile altı çocuğunun hikayesi anlatılıyor. En büyük çocuk olan Filiz’in kendisi ve kardeşleri için verdiği yaşam mücadelesi konu ediliyor. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklar olarak göze çarpıyor.

Bizim Hikaye son bölümde neler oldu?

Barış, yaptıklarıyla sürekli Filiz'in kalbine girmeye çalışır ancak Filiz henüz bu ilişkiye hazır değildir.  Filiz, mahalleden tanıdığı polis memuru Cemil’in de kendisine olan ilgisini öğrendikten sonra Barış ile ikisi arasında seçim yapmak zorundadır.

Filiz’in sarhoş babası Fikri, iyiden iyiye Şeyma'nın evine yerleşir ve ekmek elden su gölden yeni bir hayata başlar. Müjde bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesi için susar. 

Fikri ölmüş halasının maaşını alabilmek için türlü yollar dener. Ancak Filiz onun bu usulsüz işlerine müsaade etmez.

 

02-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar