Bizim Hikaye dizisi için final kararı!

Bizim Hikaye dizisi için final kararı!
FOX ekranlarının sevilen dizilerinden Bizim Hikaye, bu sezonla birlikte final yapacak. Bizim Hikaye dizisi neden sona eriyor?

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur ve Mehmet Mincinozlu gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Bizim Hikaye dizisinin sezon sonunda final yapmasına karar verildi. Yapımcı Med Yapım ve yayıncı FOX'un vardığı uzlaşmaya göre Bizim Hikaye dizisi 30 Mayıs'ta yayınlanacak bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek.

Bizim Hikaye dizisi neden final yapıyor?

Bizim Hikaye dizisinin başrolünü üstlenen Hazal Kaya'nın hamile olduğu oyuncunun yakın çevresinden öğrenilmişti. Bir diğer ünlü oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, anneliğe adım atmaya hazırlanıyor. Tabi bu durum dizinin sona ermesinin tek nedeni değil zira Hazal Kaya'nın canlandırdığı Filiz karakterinin de dizide hamile olduğunu öğrenmiştik. Senaristler Hazal Kaya'nın hamile olması nedeniyle dizinin sona ermemesi nedeniyle senaryoda bu yola gittiği açık. Ancak az önce de söylediğimiz gibi bu durum dizinin bitmesinin tek nedeni değil. 

İki sezondur ekranlarda olan Bizim Hikaye dizisi ortalama 5 reyting elde ediyor. 5 reyting oranı oldukça güzel bir oran gibi gelebilir ancak unutmamak gerek ki Bizim Hikaye dizisi 60 bölümü geride bıraktı. Yeni sezon onayı alması halinde 3. sezonuyla ekranlara gelecekti. Türk dizilerinin kronik sorunlarından birisi de bölüm sayısı ilerledikçe senaryonun sürekli kendini tekrar etmesidir. Bu yüzden Bizim Hikaye dizisinin reyting oranlarında düşüş yaşanma ihtimali hiç de düşük değil.

Bizim Hikaye dizisi geçtiğimiz perşembe günü 66. bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin 30 Mayıs'ta yayınlanacak olan 72. bölümü aynı zamanda final bölümü olacak. Gelecek sezon perşembe akşamları Bizim Hikaye dizisi yerine başka bir dizi FOX ekranlarına gelecek. 

Shameless dizisinden uyarlanmıştı

İngiltere'de yayınlanmaya başlayan Shameless dizisi, ABD'ye uyarlandı ve orijinalinden daha çok beğenildi. Med Yapım, dizinin bu başarısını gördü ve Türkiye'ye uyarlamak için kolları sıvadı. Bu haber ilk duyulduğunda büyük ses getirdi zira dizinin gerek İngiliz gerekse Amerikan versiyonu ağır şiddet ve cinsellik içermekteydi. Mevcut haliyle Türkiye'de yayınlanması gibi bir ihtimal söz konusu bile olamazdı. Med Yapım, diziyi büyük bir değişime uğratarak Türkiye'de yayınlanmaya uygun bir hale getirdi.

19-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler