Bizim Hikaye Filiz'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Bizim Hikaye Filiz'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Bizim Hikaye Filiz'in bebeğinin cinsiyeti ne? Bizim Hikaye 69. yeni bölümde bebeğin cinsiyeti belli oluyor? İşte Bizim Hikaye yeni bölüm ayrıntıları.

Fox tv kanalının sevilen dizisi Bizim Hikaye, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Çok yakında final yaparak ekranlara veda etme kararı alan Bizim Hikaye dizisi sevenlerini oldukça üzmüştü. Dizide son bölümlerde yaşanan sevindirici gelişmeler meydana gelmişti. Filiz’in hamile olduğunu öğrenmeleri üzerine yeni bir heyecan başlamıştı. Yayınlanan Bizim Hikaye 69. yeni bölüm fragmanında ise Filiz’in bebeğinin cinsiyetinin belli olduğunu görüyoruz. Peki Bizim Hikaye Filiz’in bebeğinin cinsiyeti ne? Bizim Hikaye neden final yapıyor? İşte Bizim Hikaye dizisi ile ilgili tüm merak ettikleriniz…

Medyapım tarafından ekranlara getirilen Bizim Hikaye dizisinin senaryosunda Ebru Kocaoğlu ve Verda Pars yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturmaktadır. İlk olarak 2017 yılının Eylül ayında ekranlara gelmeye başlayan Bizim Hikaye, 70. yeni bölümü ile ekranlara veda etmeyi planlıyor.

Shameless adlı ABD dizisinden uyarlanarak ekranlara getirilen Bizim Hikaye dizisi, önümüzdeki Perşembe günü 69. yeni bölümü ile ekranlara gelmeyi planlıyor. İki yeni bölüm sonra ekranlara veda etmeyi planlayan Bizim Hikaye dizisi, son bölümde bebek heyecanı ile ekranlara gelmişti. Peki Filiz ile Barış’ın bebeklerinin cinsiyeti ne?

Bizim Hikaye Filiz’in bebeğinin cinsiyeti ne?

Fox tv kanalının en sevilen projeleri arasında yer alan Bizim Hikaye dizisi finale doğru gidiyor! Son iki bölümde yaşananlar ise, seyirciden tam not almış durumda. Bizim Hikaye son bölümde Filiz ile Barış'ın bebek heyecanına ortak olurken, 69. yeni bölümde ise bebeğin cinsiyetinin belli olduğunu görüyoruz. Peki Filiz ile Barış'ın bebeğinin cinsiyeti ne? İzlediğimiz üzere Filiz'in sonbölümde doktor muanesine gittiğini ve ve bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiklerini görüyoruz. Filiz ile Barış bebeklerinin mutluluğunu yaşarken Barış, bebeğinin kız olduğunu hissettiğini söylüyor. Böylece Filiz ile Barış arasındaki buzlar da bu sayede erimiş oluyor.

Bizim Hikaye son bölümde neler yaşandı?

Barış ile Filiz'in arasındaki soğukluk sürerken, Rahmet'in restoranda herkesin içerisinde Barış'a bağırmasının ardından polisler Filiz ile Barış'ı gözaltına almışlardı.

Bizim Hikaye dizisi, 69. yeni bölümü ile 09 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında!

07-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler