Bizim Hikaye final yapıyor! Başrol oyuncusu Burak Deniz'in yeni dizisi belli oldu

Bizim Hikaye final yapıyor! Başrol oyuncusu Burak Deniz'in yeni dizisi belli oldu
Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin başrol oyuncusu Burak Deniz yeni bir projeye imza atıyor. Yakışıklı oyuncu dizisinin final yapmasıyla birlikte hangi dizide oynayacak?

Dünyaca ünlü Amerikan yapımı Shameless dizisinden uyarlanan dizi Bizim Hikaye 30 Mayıs Perşembe günü ekranlara veda ediyor. 2 sezonu geride bırakan dizi 72.bölümüyle final yapacak. Barış karakterine hayat veren ve Hazal Kaya ile başrolü paylaşan Burak Deniz'in ise yeni durağı belli oldu. Oyuncu, dizinin final yapması üzerine başka bir diziyle eylül ayında ekranlarda olmaya devam edecek. Birden fazla teklif aldığı söylenen Deniz, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın ortakları olduğu Tims&B yapım şirketiyle anlaştı.

İŞTE BURAK DENİZ'İN YENİ DİZİSİ

Hali hazırda Söz, Bir Zamanlar Çukurova, Gülperi ve Leke gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen yapım şirketi bu kez 'Patron' isimli yeni bir projeye imza atacak. Yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in ise bu projede başrolü üstlenmesi bekleniyor. Bizim Hikaye'nin mayıs ayında final yapması üzerine eylül ayında tekrar ekranlara dönecek olan Deniz'i yoğun bir tempo bekliyor. İsminin şimdilik Patron olarak duyrulduğu dizinin yönetmeni ise aynı yapım şirketine bağlı Söz dizisinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın olacak.

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi okuyarak tamamlamıştır. 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde yer almıştır. Burada tanıştığı oyuncu Büşra Develi ile bir dönem birliktelik yaşayıp daha sonra yollarını ayırmıştır. Son olarak Bizim Hikaye dizisiyle tanınırlığı önemli ölçüde artan Burak Deniz şimdi ise yeni bir başrol oyunculuğuna hazırlanmaktadır.

2017 - Bizim Hikaye (Barış) (TV Dizisi) 
2017 - Arada (Ozan)(Sinema Filmi) 
2016 - Aşk Laftan Anlamaz(Murat) (TV Dizisi) 
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi) 
2015 - Medcezir (Aras) (TV Dizisi) 
2013 - 2014 - Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi) 
2012 - Sultan (Tarık) (TV Dizisi) 
2011 - Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi) 

BİZİM HİKAYE DİZİSİ KONUSU

Bizim Hikaye yoksul bir ailenin zor ama bir o kadar da eğlenceli yaşamını konu alıyor. Amerikan yapımı Shameless'tan uyarlanan dizide Filiz Elibol (Hazal Kaya) 5 kardeşine bakmakla yükümlü genç bir kızdır. Bu 6 çocuğu anneleri terketmiş babaları ise alkol bağımlısıdır. Filiz fedakar bir abla olarak kardeşleri Rahmet, Hikmet, Fikret, Kiraz ve İsmet'in her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilenmektedir. Bu hareketli yaşamın arasında karşısına Barış (Burak Deniz) çıkar. Filizden ve kardeşleriyle olan aile bağından çok etkilenen Barış, Filiz'in tüm redlerine rağmen yanlarında olmak ister. Elibolların birbirinden farklı dertleri, başlarından hiç eksik olmayan geçim sıkıntıları olsa da masalarından kahkaha hiç eksik olmaz. 

30-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar