BluTv’nin Çok Seyredilen Dizisi Doğu’nun İkinci Sezon Tarihi Belli Oldu

BluTv’nin Çok Seyredilen Dizisi Doğu’nun İkinci Sezon Tarihi Belli Oldu
İlk sezonuyla Blu Tv’de büyük beğeni toplayan ve seyircinin severek izlediği komedi dizisi Doğu’nun ikinci sezon yayın tarihi belli oldu.

İnternet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanan ve ilk sezonuyla seyirciyle buluşan Doğu Dizisi’nin merakla beklenen ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu. BKM Mutfak tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda İlay Alpgiray’ın yer aldığı ve senaryosunu Doğu Demirkol ve Murat Özsoy’un birlikte kaleme aldığı Doğu dizisi seyirciden büyük beğeni almıştı. İlk sezonu oldukça beğenilen ve seyirciden tam not alan dizinin ilk sezonu Blu Tv’de oldukça sevilmiş ve dizinin ikinci sezonu için onay çıkmıştı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezon çekimleri de geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve dizinin son hazırlıkları yapılmaya başlanmıştı. Merakla beklenen dizinin ikinci sezonunun yayın tarihi sonunda Blu Tv tarafından duyuruldu. Dizinin ikinci sezon yayın tarihinin 18 Nisan Salı günü olduğu açıklandı.

Doğu 2. Sezon Yayına Hazır

BKM Mutfak tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Blu Tv’de ekrana gelen ve ilk sezonu seyirci tarafından oldukça beğenilen başarılı komedi dizisi Doğu’nun 2. Sezon onayının ardından başlayan çekimler tamamlandı ve dizinin son hazırlıklarının ardından dizinin ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu. 18 Nisan Salı günü ikinci sezonuyla seyirciyle buluşacak dizi şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Ailesi ve çevresi, Doğu’yu 7 yıldır okuduğu mühendislik bölümünü bitirip herkesçe kabul gören sigortalı bir meslek edinmeye, sabah 9 akşam 6 işe gitmeye, münasip bir eş bulup bir an önce çoluk çocuk sahibi olmaya yönlendirmektedir. Kimsenin desteklemediği Doğu’nun hayali komedyen olmaktır. Doğu hayalini gerçekleştirmek için çabalamaktadır. Dizinin ikinci sezonu 18 Nisan Salı günü Blu Tv’de seyirciyle buluşuyor.

Doğu Oyuncuları Kimler?

Blu Tv’de yayınlanan ve ikinci sezon yayın tarihi de belli olan komedi dizisi Doğu’nun kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. BKM Mutfak tarafından hazırlanan dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Doğu Demirkol (Doğu)

-          Ege Kökenli (Zeynep)

-          Kubilay Tuncer (Orhan)

-          Evliya Aykan (Özgür)

-          Banu Fotocan (Zerrin)

-          Yağmur Gülveren (Büşra)

-          Burcu Kotil (Kübra)

-          Ömer Faruk Çavuş (Murat)

-          Çağla Özaycı (Emel) ve

-          Nuray Şerefoğlu (Melek) yer almaktadır.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar