Ezgi Çelik Hangi Diziyle Anlaştı

Ezgi Çelik Hangi Diziyle Anlaştı
Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen sezonun yeni dizilerinden Çöp Adam’ın kadrosuna Ezgi Çelik katılıyor.

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Çöp Adam Çarşamba akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Senaryosunu Deniz Madanoğlu, Su Ersöz ve Melek Gençoğlu tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın yer aldığı Çöp Adam dizisi aldığı reytinglerle Çarşamba akşamlarının ilk on içine giren yapımları arasında yer alıyor. Ortalama bir reyting tutturmayı başaran dizinin başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu yer alırken dizinin hikayesine zaman zaman yeni isimler katılmaya devam ediyor ve kadrodan zaman zaman da oyuncular ayrılıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan Çöp Adam dizisinin kadrosuna son olarak ünlü isim Ezgi Çelik dahil oldu.

Ezgi Çelik Çöp Adam’da

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu sezon Star Tv’nin yeni başlayan dizileri arasında yer alan dram ve aile türündeki dizi Çöp Adam Çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan gerçek bir hikayeden esinlenilerek hazırlanan dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Ezgi çelik dahil oluyor. Dizide Elit karakterine hayat verecek olan ve Tamer’in (Engin Altan Düzyatan) iş hayatında karşısına çıkacak olan Ezgi Çelik hikayeye yeni bir soluk ve heyecan getirecek. Tamer’in karşısına çıkışıyla dengeleri değiştirecek olan Elit hikayede Peri ile çatışma halinde olacak. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu Ezgi Çelik’in dizinin hikayesinde önümüzdeki bölümlerden itibaren yer alacağı öğrenildi.

Çöp Adam Kadrosunda Kimler Var?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam 30 Kasım 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekrana geldi. Kanalın iddialı yapımları arasında yer alan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Engin Altan Düzyatan (Tamer)

-          Elçin Sangu (Peri)

-          Sedef Avcı (Berrin)

-          Füsun Demirel (Aysel)

-          Salih Kalyon (Meryem)

-          Hülya Şen (Nesrin)

-          Büşra Çam (Begüm)

-          Fatih Koyunoğlu (Selim)

-          Cankat Aydos (Yavuz) ve

-          Sinan Albayrak yer alıyor. Çöp Adam Çarşamba akşamları Star Tv ekranlarında.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar