Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde Şok Ayrılık

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde Şok Ayrılık
Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan MF yapım imzalı Evlilik hakkında Her Şey dizisinin başarılı oyuncusu Yiğit Kirazcı Diziye veda ediyor.

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan dizlerden biri olan Evlilik Hakkında her Şey dizisinde seyircinin beklemediği şok bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin başından beri ana kadroda yer alan ve dizide Azra (Gökçe Bahadır) karakterinin geçmişinde kalan bir ilişkisi olan ve şimdilerde aynı hukuk bürosunda birlikte çalıştığı Avukat Yıldırım karakterini canlandıran başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı’nın diziden ayrılacağı öğrenildi. MF Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir dizi olan The Split dizisinden uyarlanan Evlilik hakkında her Şey bu sezon Fox Tv’nin yüzünü güldüren ender yapımlardan biri konumunda. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı diziye son olarak başarılı oyuncu Barış Kılıç’ın katıldığı öğrenilmişti.

Yiğit Kirazcı (Yıldırım) Diziye Veda Ediyor

MF yapım tarafından The Split adlı yapımdan uyarlanan Evlilik hakkında Her Şey dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yalanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyunculardan Yiğit Kirazcı’nın dizideki hikayesinin bitmesi nedeniyle diziden ayrılacağı öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Gökçe bahadır, Sumru yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya ve Ezgi Eyüboğlu rol alıyor. Önümüzdeki bölümlerden itibaren dizide bir zaman atlaması yaşanacağı ve hikayelerin yeniden yazılacağı ve bu sebeple de Yiğit Kirazcı’nın diziyle yollarını ayırdığı öğrenildi. Sezon başından beri dizide başarılı bir performans ortaya koyan oyuncunun son bölümlerinde Azra karakterine ihanet edeceği öğrenildi.

Barış Kılıç Projeye Dahil Oluyor

Salı akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve kanalın reyting alan başarılı projelerinden Evlilik hakkında Her şey dizisi evlilikler, boşanmalar ve ayrılıklar üzerine hazırlanmış bir dizi. Bir hukuk bürosunun üst düzey isimlerin ayrılma davalarına bakmasının ve bu sırada da avukatların kendi hayatlarındaki sorunların da ele alındığı diziye son olarak başarılı oyuncu Barış Kılış dahil olmuştu. Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakterin dizinin baş karakteri Azra’nın hayatında derin ve belirleyici etkileri olacağı öğrenilmişti. Önümüzdeki bölümlerden itibaren diziye dahil olacak Barış Kılıç son olarak Uzak şehrin Masalı adlı dizide rol almıştı. Başarılı oyuncu daha önce rol aldığı Yasak Elma dizisinde de bir avukatı canlandırmıştı. Evlilik Hakkında Her Şey her Salı akşamı saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

17-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar