Bomba isimler mini dizi ile ekrana dönüyor!

Bomba isimler mini dizi ile ekrana dönüyor!
Ünlü oyuncular günlerini boş geçirmedi ve ekranlara sürpriz bir proje ile geliyorlar. Birçok bomba ismin yer aldığı mini dizide bakın hangi oyuncular var? İşte tüm detaylar!

Ekranların ünlü isimleri yaklaşık 2 aydır koronavirüs nedeniyle evlerinde karantinada bulunuyolar. Ünlü oyuncular, her ne kadar evlerinde kapalı kalsalar da boş durmayıp yeni işler üretmenin peşindeler. Kimileri sosyal medyadan yaptıkları sohbet tadında  canlı yayınlarla sevenlerinin karşısına çıkarken, kimisi de yeni daha önce örneği olmayan işlere imza atıyorlar. Aynı sitede yaşayan bazı ünlülerimiz de bir arada yaşamanın avantajını kullanıp bir mini dizi çekimi gerçekleştirdiler. 90 dakikalık projede Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Erkan Koçak Köstendil, Cansu Tosun, Ertan Saban gibi ekranların sevilen oyuncuları yer alıyor.

Ceyda Düvenci ayrıntıları paylaştı!

Mini dizinin yürütücü yapımcılığını kendisinin yaptığını sosyal medyadan paylaşan Ceyda Düvenci, dizinin çekimlerinin yapıldığı bilgisini paylaştı. Ceyda Düvenci, yeni bir şeyler yaptıkları için çok heyecanlı olduğunu instagram hesabından belirtirken bazı görüntüler paylaştı. Çektikleri dizi hakkında bilgiler de veren Düvenci, “Şartlar ne olursa olsun bize yakışır, katiteli bir şeyler üretmeli en azından bir şeyler denemeliydik. Ustalardan, hocalardan böyle gördük, böyle bildik. 15 günlük bir karantina süresinin ardından, aynı sitenin içinde yaşayan sanatçı dostlarla 10 gün boyunca gece gündüz çalışıp içimize sinen bir 90 dakika ürettik. En kısa zamanda sizlerle buluşması ve beğenmeniz dileğiyle. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” paylaşımında bulundu.

Erkan Koçak Köstendil, Cansu Tosun, Ertan Saban, Bülent Şakrak başrollerde

Mini dizinin kadrosu, Erkan Koçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun, Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci ve Ertan Saban isimlerinden oluşuyor. Dizi ünlü oyuncuların tamamen kendi imkanlarıyla çekiliyor. Dizinin çekiminde faydalandıkları teknik ekipten, çekim için kullandıkları bütün ekipmanlara kadar bütün araçlar gereçler ve insan kaynakları kendilerine ait. Yapım aşaması da tamamen kendilerine ait mini dizinin adı ise “Pes Artık” olarak belirlendi.

Pes Artık dizisi evin odasında çekildi

Çekim için bütün şartları zorlayan oyuncular, evlerinde bulunan bir odayı dizinin çekimine ayırdılar. Odayı çekim yapmaya uygun hale getirdiler. Ünlü oyuncular mini dizi projelerinin senaryolarını da kendileri yazıyor. Anlaşıldığı gibi usta oyuncular mini diziyi hem yazıyor, hem yönetiyor, hem de oynuyorlar. Erkan Kolçak Köstendil’in hamile eşi Cansu Tosun ise dizinin reji asistanlığını yapacak. Bütün imkanlarıyla izleyicilerin karşısına çıkmayı heyecanla bekleyen başarılı oyuncuların mini dizilerinin beğeniyle izleneceğini umuyoruz.

05-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar