Kalp Yarası Ekran Macerasını Sonlandırıyor! Final Haberi Geldi

Kalp Yarası Ekran Macerasını Sonlandırıyor! Final Haberi Geldi
Atv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Kalp Yarası dizisinden seyircisine kötü haber geldi. Dizinin 32. Bölümde final yapacağı iddia edildi.

Bir dizi için daha final kararı verildi. Bu sezon tam anlamıyla diziler için kabus gibi bir sezon oldu. Sezona yeni başlayan pek çok yapım başarıya ulaşamadı ve yayınlandıkları kanallar tarafından akıştan kaldırıldı. Dizi sektörünün en çok korktuğu olay olan erken final ne yazık ki bu sezon diziler için adeta korku dolu anlar yaşattı. Bugüne kadar sezona yeni başlayan pek çok dizi final yaparken bunlara Haziran ayında yayın hayatına başlayan Atv’nin Kalp Yarası adlı dizisi de dahil oldu. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi yaz sezonu için hazırlanmaya başlanmış ve aldığı reytinglerle kanlının yüzünü güldürmüştü. Süreç Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in rol aldığı dizinin final kararı almasında düşen reytinglerinin büyük rol oynadığı öğrenildi. Pazartesi akşamlarında üç iddialı diziyle yarışan Kalp yarası ne yazık ki bu yarışta erken havlu atmak zorunda kaldı.

Kalp Yarası Final Yapıyor

Süreç Film tarafından Atv için hazırlanan ve Antakya’da çekilen yaz sezonu dizilerinden Kalp Yarası erken final kararı aldı. Oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak can Adıgüzel, Şenay Gürler, Meltem Gülenç ve İnanç Konukçu’nun rol aldığı Kalp Yarasında imkansız bir aşk ele alınıyor. Bir oyun olarak başlayan ancak daha sonra aşka dönüşen bir anlaşmalı evlilik dizinin ana hikayesini oluştururken aşık olanlar daha sonra aşklarını yaşamak için mücadeleye başlar. Yaz sezonunda başladığı zaman pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Kalp Yarası sezonun başlamasıyla hızlı bir reyting kaybı yaşamaya başladı. Bu sebeple kanal yönetimi dizinin daha fazla yayında kalmasına izin vermedi ve iddiaya göre 32. Bölümde final yapmasını istedi.

Dizinin Reytingleri Çok Düştü

Süreç Film tarafından hazırlanan kalp Yarası’nın başlarda oldukça iyi olan reytingleri ne yazık ki rakiplerinin yayına girmesiyle hızla düşmeye başladı. Pazartesi akşamında Yasak Elma, Üç Kuru ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi yapımlarla yarışan Kalp Yarası ne yazık ki bu yapımların gerisinde kaldı. Son hafta yayınlanan bölümünde dizi totalde 10. A/B’de ise 13. Oldu. Bu durumun daha fazla böyle devam etmesini istemeyen kanal ise dizinin final yapmasına karar verdi. 

26-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler