Duy Beni Dizisi Final Yapıyor

Duy Beni Dizisi Final Yapıyor
Star Tv ekranlarında yaz aylarında başlayan Duy Beni dizisi ile kanal yönetimi tarafından final kararı alındı. Dizi 17 Kasım'da final yapacak.

Televizyon kanallarında bir an sakin ve sıradan bir gün yaşanmıyor. Hemen her gün bir kriz, bir yeni gelişme, yeni bir dizi ya da final yapan yapımlar günün sıradan olayları olarak yaşanıyor ve bu olaylar haber olarak sektörü takip eden organlarda hedef kitleye duyuruluyor. Son günlerde peş peşe gelen final haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Yaz ayında başlayan dizilerden biri olan ve Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan gençlik temalı dram ve aşk dizisi Duy Beni için kanal yönetimi tarafından final kararı alındı. Uzun süredir reytinglerinde ciddi düşüş yaşayan dizi ilk başladığı bölümlerde oldukça iyi reytingler almıştı. Ancak ilerleyen bölümlerde bu başarısını devam ettiremeyen Duy Beni için final kararı verildi.

17 Kasım’da Final Yapıyor

Süreç Film tarafından hazırlanan gençlik konulu Duy Beni için yolun sonu göründü. Son bölümlerde oldukça düşük reytingler alan dizi için kanal final kararı aldı. Uzun süredir konuşulan erken final iddiası da böylece gerçek olmuş oldu. Yazın başlayan dizide özel bir okulda öğrenim gören zengin ve fakir ailelerin çocukları arasındaki çatışmalar ve iki tarafın birbirini tanıma sürecinin ve bu süreçte taraflardan bazı öğrencilerin duygusal yakınlaşmalarını anlatan dizinin senaryosunu Meriç Demiray, Cüneyt Bolak ve Okan Başar kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturuyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin son bölümü 17 Kasım akşamı seyirciyle buluşacak.

Duy Beni Dizisi Oyuncuları Kimler?

Süreç Film tarafından hazırlanan ve son olarak 19. Bölümü ekrana gelen Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda başarılı ve genç oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Berk Hakman (Selim Bender), Ege Kökenli (Bahar Aydın), Rabia Soytürk (Ekim Güleryüz), Helin Kandemir (Leyla Ertener), Caner Topçu (Kanat Günay), Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Durul Bazan, Murat Dalbant, Taha Bora Elkoca, Feride çetin, Aytaç Usun, Utku Coşkun, Gökçe Güneş Doğrusöz, Meltem Akçöl, Bedir Bedir, Hamdi Alp, İbrahim Yıldız, Elif çakman, Ufuk Özkan, Bedia Ener ve Sena Gençtürk gibi oyuncular yer alıyor. Dizi son bölümüyle 17 Kasım Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

11-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler