Bu hafta 3 dizi final yapıyor!

Bu hafta 3 dizi final yapıyor!
Dizi sektöründeki kan kaybı sürüyor. Büyük umutlar ve pahalı prodüksiyonlarla ekrana gelen ancak reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen diziler bir bir ekrana veda ediyor

2 yıldır etkisini devam ettiren pandemi nedeniyle insanlar evlerine kapanmaya ve daha çok televizyon izlemeye başladı. Birçok yapımcının iştahını kabartan bu durum dizi sektörünün patlamasına yol açtı. Ancak birçok yapımcı reytinglerde yüzü gülmeyen dizilerin fişini erkenden çekmek zorunda kaldı. İşte reyting canavarına kurban giden yapımlardan bu hafta final yapacak 3 dizi haberimizde.

Bu hafta 3 dizi final yapıyor!

Dizi sektöründeki kan kaybı sürüyor. Büyük umutlar ve pahalı prodüksiyonlarla ekrana gelen ancak reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen diziler bir bir ekrana veda ediyor. Misafir dizisiyle başlayan yaprak dökümüne bu hafta Ada Masalı ve yine bir Fox Tv yapımı olan Elbet Bir gün dizisi eklendi.

Ekran ömrü 5 bölüm sürdü

Fox TV'nin büyük iddialarla yeni sezonda yayınladığı Misafir dizisi adı gibi misafir bir dizi oldu. Kadrosundaki güçlü oyunculara rağmen ekran ömrü sadece 5 bölüm süren Misafir, 9 Aralık Perşembe akşamı final diyecek. 11 Kasım'da coşkulu tanıtımlarla serüvenine başlayan Misafir, Japonya'da çok tutulan Oasis dizisinden uyarlanmıştı. Ancak ilk 10 yapım arasında bir türlü giremeyen Misafir, başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay gibi usta oyuncular olmasına rağmen reyting savaşlarına yenik düştü. Yapımcıların uyarlama dizi fikrinde ısrar etmelerinin bir sonucu olan bu erken vedalar nice emeklerle çekilen yapımların daha çok kâbusu olacak gibi gözüküyor.

Tatlı bir masal olarak kaldı

Yaz dizisi olarak düşünülen ancak yeni sezonda da yayınlanmaya devam eden Ada Masalı, 25. Bölüme kadar geldi. Çarşamba günleri yayınlanan ve herkesin birbirine sevgiyle bağlandığı bir ada halkının samimi ilişkilerini ekrana taşıyan Ada Masalı 25. Bölümde final kararı aldı. 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelmesi gereken 25. bölüm yeni başlayan Annemizi Saklarken dizisinden dolayı cumartesiye kaydırıldı. İzleyicinin sosyal medyada çabalarına rağmen Star Tv yönetimi geri adım atmadı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı, yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Ada Masalı 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 25. Bölümle birlikte ekrana veda edecek.

6 Bölüm dayanabildi

Başrolünde Senem Ünsal Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı elbet Bir gün dizisi Fox TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanıyordu. Most yapım imzalı Elbet Bir Gün dizisi ülkemizin şirin beldesi Kapadokya'da çekiliyordu. Pazar günü güçlü rakipleri karşısında hiçbir varlık gösteremeyen dizi 12 Aralık Pazar akşamı son kez izleyicisiyle buluşacak.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar