Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (2 Ağustos Cuma)

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (2 Ağustos Cuma)
2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek yeni filmler hangileri? Hangileri yerli, hangileri yabancı, filmlerin konuları ne? İşte 2 Ağustos'ta vizyona girecek filmler!

Yedinci sanat dalı olarak tabir ve kabul edilen sinema hemen herkesin zevkle gittiği ve keyifli vakit geçirdiği bir eğlence türü. Özellikle beğenerek gittiğiniz film oldu mu her şey değişiyor. Işıklar kapanıp sessizlik hakim olunca her yere ve perdeye heyecanla beklediğiniz filmin ilk sahneleri gelmeye başladığı zaman sanki başka bir dünyaya ışınlanıyorsunuz. Bu andan itibaren nefesinizi tutarak bu başka dünya ve başka zaman diliminde keyifle ve heyecanla vakit geçirmeye başlıyorsunuz. Özellikle de bir sevdiğinizle gittiyseniz bu zaman dilimi daha başka güzel yaşanıyor. Bunun içindir ki belki, yedinci sanat tabirini fazlasıyla hak ediyor sinema. Bu yazımızda canlıtv takipçileri için 2 Ağustos Cuma gününden itibaren vizyona girecek filmlerin neler olduğuna bir bakalım dedik. Her ne kadar yaz aylarında olsak da ve birçoğumuz tatilde olsa da yinede hafta sonu sinema için plan yapacaklara bir rehber olsun bu yazımız.

2 Ağustos Cuma Vizyona Girecek Filmler Hangileri?

Hafta sonu planını sinemaya göre yapacaklar için bu hafta vizyona hangi filmlerin gireceğini araştırdık.

İlk filmimiz Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw. Aksiyon türündeki bu film 2 saat 16 dakika uzunluğunda. David Leitch’in yönetmenliğini yaptığı Hızlı ve Öfkeli’nin konusuna gelince: Kanunsuz bir kaçak olan Shaw, sadık kanun adamı olan Hobbs’a suikast girişiminde bulunduğu için hapse girmiştir. Görünürde hiç ortak noktası olmayan ve birbirine zıt iki adam da kendi katı ahlak kurallarıyla çalışır ve bunu kabul etmemeleri başlarına bela açacaksa bile birbirlerine saygı duyarlar. Birbirine güvenmeseler bile insanlığı sonsuza dek değiştirebilecek biyolojik bir tehdidi durdurmak için birlikte çalışmaktan başka seçenekleri yoktur.

Geniş Aile Komşu Kızı: 1 saat 40 dakika uzunluğunda olan bu komedi filminin yönetmenliğini Cüneyt İnay yapmış. Filmin konusuna gelince: Cevahir ve Ulvi bir oto yıkama açmış hayata iç dış girmektedirler. Cevahir Zeynep’i çok özlemektedir., fakat oto yıkama serin olduğu için yüreğinin yangını bir nebze olsun mevsim normallerine dönmektedir. Bir gün Zeynep çıkagelir. Fakat aşk için değil, başındaki belayı savmaya gelir. Cevahir ve Ulvi’den yardım ister. Cevahir önce yanaşmaz, fakat Cevahir’in ucunda aşk olunca kalp çeker ve yanaşır ve hikayemizde bundan sonra başlar.

Listemizdeki üçüncü film ise, Ölü Yatırım adını taşıyor. 1 saat 32 dakika uzunluğundaki komedi türündeki bu yerli yapım filmin yönetmeni Neslihan Yıldız. Filmin konusu ise, babalarının ani ölümünün ardından vurgun yapmaya karar veren, mezarcılıkla uğraşan iki kardeşin hikayesini konu alıyor.

Vizyona girecek bir diğer filmimiz ise Yüzleşme adını taşıyor. Dram türündeki bu filmin yönetmenliğini François Ozon yapmış. Fransa yapımı bu filmin konusuna gelince, Çocukken cinsel saldırıya uğrayan genç bir adamın hikayesini konu ediniyor. Adam çocukken kendisine cinsel saldırıda bulunan papaz ile yıllar sonra tekrar karşılaştığında geçmişte yaşananların hesabını sormaya karar verir.

2 Ağustos Cuma günü vizyona girecek bir diğer film ise Jinna: Karabasan adını taşıyor. Korku türündeki bu filmin yönetmeni Ebru Delibaş. Korku filmi sevenlerin beğenerek seyredeceği bu filmin konusuna gelince; Cenk ve Rüya henüz yeni evlidirler. Gazeteci olan Rüya doktor eşi Cenk gibi işine fazla aşık ve hırslı biridir. Çalıştığı gazete şirketinin genel müdürü Sami tarafından Kapadokya’da eski ve lanetli bir akıl hastanesinin kısa süre önce müze olması ile birlikte, tekrar eden esrarengiz olaylar nedeniyle kapatılmasının ardında ki sebepleri merak edip haber yapmak ister ve bunun için o hastaneye gizlice girip haber yapacak gönüllü iki kişi seçer. Ardından korku ve gerilim dolu bir hikaye başlar.

Bu hafta vizyona girecek altıncı ve son filmimizin adı Luis ve Uzaylı Dostları. 1 saat 25 dakika uzunluğundaki filmin yönetmeni Christoph Lauenstein ve Wolfgang Lauenstein. Filmin konusuna gelince; Kapısının önünde bulduğu 3 uzaylı ile arkadaş olan Luis’in yaşadıklarını konu alıyor.

Canlıtv olarak herkese iyi seyirler dileriz.

 

30-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar