Buğra Gülsoy Ve Ekin Koç Nizami Alem Dizisine Dahil Oldu!

Buğra Gülsoy Ve Ekin Koç Nizami Alem Dizisine Dahil Oldu!
TRT 1 için hazırlıkları süren Nizami alem adlı dönem dizisinin hazırlıkları sürüyor. Diziye son olarak başarılı oyuncular Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’ta dahil oldu. İşte detaylar!

Televizyonlar Eylül yayın dönemi için oldukça iddialı projeleri bir bir sahaya sürmeye başladılar. Biten projelerin yerine hazırlıkları süren bu projelerin pek çoğunu ise kamu kanalı TRT 1 ekranlarında seyredecek izleyiciler. Özellikle son zamanlarda diziler konusunda yaptığı ataklarla özel kanallara ciddi rakip olan TRT 1 Eylül yayın dönemi için de aynı iddiasını devam ettirmek ve hatta çıtayı yükselterek özel kanalların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kanal için Ramazan ayında Kuşlarla Yolculuk adlı yapımı hazırlayan Akli Film tarafından Eylül yayın dönemi için projelendirilen ve bir dönem dizisi olacak olan yüksek bütçeli Nizami Alem için hazırlıklar devam ediyor. Cast çalışmaları devam eden diziye son olarak usta oyuncu Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’ta dahil oldu. İşte detaylar!

Nizami Alem Dizisinden Buğra Gülsoy Sürprizi!

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlıkları sürdürülen ve bir dönem dizisi olacak olan Nizami Alem’le ilgili gelişmeler hız kazanmaya başlandı. Senaryosu Serdar Özonalan tarafından kaleme alınan ve proje tasarımını Emre Konuk’un yaptığı Büyük Selçuklu Devletinin büyük veziri Nizamül Mülk’ün hayatının anlatılacağı ve devrin olayları ve Nizamül Mülk ile Hasan Sabbah’ın mücadelesinin anlatılacağı Nizami alem dizisiyle ilgili hazırlıklar sürüyor. Eylül yayın döneminde ekrana gelecek dizinin Ağustos ayında sete inmesi beklenirken oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Buğra Gülsoy Sultan Melikşah ve Ekin Koç’ta Ahmed Sencer karakteriyle dahil oldu. Dizinin yüksek bütçesi ve dönem dizisi olması ayrıca heyecan yaratırken TRT’nin diziye ayrı bir önem verdiği de geen haberler arasında.

Buğra Gülsoy Kimdir?

22 Şubat 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık fakültesinden mezun olmuştur. Kendi mesleği yerine oyunculuk yapmak isteyen oyuncu şu ana kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır. Hepimiz Birimiz İçin, Unutulmaz, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De, Aşk Yeniden, Gün ozan, Kızım Demir, Azize, Nar Yarası, Mutlu Son Arda, Güneşi Gördüm, Güzel Günler Göreceğiz, Cebimdeki Yabancı, Acı tatlı Ekşi.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar