Bülent Ersoy Benzemez Kimse Bize programına sarhoş mu çıktı?

Bülent Ersoy Benzemez Kimse Bize programına sarhoş mu çıktı?
Ekranın yeni programı Benzemez Kimse Bize ilk bölümüyle dikkat çekmeyi başardı. Bülent Ersoy Benzemez Kimse Bize programına sarhoş mu çıktı? İşte cevabı…

Televizyon dünyasında yeni programlar da yayın hayatına başlıyor. Yeni sezonun açılmasıyla birlikte hareketlenen ekranlarda bir birinden eğlenceli yeni programlar seyirciyle buluşuyor. Star Tv ekranında yayınlanmaya başlayan Benzemez Kimse Bize programı da yayın hayatına dün (19 Eylül Pazar akşamı) başladı. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu program oldukça renkli bir giriş yaptı. Programın ilk bölümüne ise Bülent Ersoy'un anlam verilemeyen hareketleri damga vurdu. Benzemez Kimse Bize programının ilk yayın akşamında sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri Bülent Ersoy oldu. Programı izleyenler "Bülent Ersoy sarhoş mu?" yorumu yaparken sorunun cevabı da Diva'dan geldi.

Bülent Ersoy'dan alkol açıklaması

Star Tv'nin yeni eğlence programı Benzemez Kimse Bize yayına başladı. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu programın ilk konuğu ise sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe oldu. 3 güçlü ismin buluştuğu Benzemez Kimse Bize programı seyircilere keyifli saatler yaşatırken Bülent Ersoy'un davranışları ise tuhaf bulundu. Diva lakabıyla tanınan Bülent Ersoy'un hareketleri sarhoş mu? Sorusunu gündeme getirdi. Konu sosyal medya mecralarında da gece boyuncu konuşuldu. Bu durum yayında Bülent Ersoy'a aktarılınca bir açıklama yapıldı. Bülent Ersoy sorhoş olmadığını fakat çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser açıklama yaptı

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un hazırlayacağı Benzemez Kimse Bize programı sezona dikkat çeken bir giriş yaptı. Bülent Ersoy yayına alkollü çıktı iddialarına cevap verdi. Ersoy, "Ağzıma bir yudum bir şey koymadım. Olsa zaten söylerdim. Sadece heyecandan" dedi. Ersoy şöyle devam etti; "Twitter'da bir şeyler yazmışlar. 'Son derece içkili' demişler. Ağzıma bir yudum bir şey koymadım. Olsa zaten söylerim. Hiç de çekinmem ama bir yudum bir şey içmedim. Sadece heyecan bu. İlk mektep talebesi gibi sizlerden korkum heyecanım oldu. 'Acaba nasıl bulacaklar, beğendirebilecek miyim?' Bunun heyecanı içindeyim. İnsanların görüşlerine çok saygı duyuyorum. Onların sayelerinde buralara geldik…"

Program sunucularından biri olan Mustafa Keser de Ersoy'u destekleyen bir açıklama yaptı. Keser, "Programı açarken heyecandan ellerimiz titriyordu, içki falan yok" ifadelerini kullandı. Yıldız Tilbe ise "Çok heyecanlı olduğunu biliyoruz, heyecandan olduğunu biliyoruz" dedi.

20-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar