Hakan Boyav’ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Hakan Boyav’ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Usta oyuncu Hakan Boyav sezona bomba gibi bir diziyle başlıyor. Oyuncu Teşkilat’a seyircinin heyecanla takip edeceği bir karakter olarak çıkıyor.

Son dönemlerde dizi ve sinema filmlerinde aldığı rollerle dikkatleri çeken ve uzun yıllardır bu sektörün içinde yer alan usta oyunculardan Hakan Boyav son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde rol almış ve bu dizide oldukça başarılı bir sezon geçirmişti. Dizinin final yapmasıyla birlikte hangi dizide rol alacağı ya da alıp almayacağı merak edilen usta oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Dizilerin ve özellikle de sinema filmlerinin aranılan oyuncularından olan Hakan Boyav’ın yeni dizisi yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat oldu. Geçen sezon başlayan ve Pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat bu sezonunda en iddialı yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Yaz arasında yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren Teşkilat yakında yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak katılan usta oyuncu Hakan Boyav’ın ise kadroda seyircinin oldukça merak edeceği bir karakterle çıkacağı öğrenildi.

Hakan Boyav Teşkilat’ta

Geçen sezon başlayan ve TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan başarılı dizi Teşkilat oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Gürkan Uygun gibi usta bir ismi ve başka isimleri kadrosuna katan başarılı ve reytingi bol yapım son olarak ise yine kadrosuna başarılı oyuncu Hakan Boyav’ı dahil etti. Son olarak yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Teşkilat kadrosuna sürpriz bir karakterle dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizinin halen çekilen bölümlerine yakında dahil olacağı ve seyirci karşısına yeni sezonun ilk bölümlerinde çıkacağı öğrenildi. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün ise 26 Eylül Pazar akşamı seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Sadık Nam-ı Diğer Tövbekar

TRT 1 ekranlarının başarılı yapımlarından olan ve geçen sezon başlayan reytingi bol dizilerden Teşkilat yeni sezona da iddialı hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan pek çok usta isme ek olarak yine bir usta isim diziye dahil oldu. Sinema ve dizilerin başarılı oyuncusu Hakan Boyav’ın diziye Sadık karakteriyle dahil olacağı öğrenildi. Hakan Boyav’ın canlandıracağı Sadık, nam-ı diğer Tövbekar Teşkilat’ın eski mensuplarından biridir. Diziye yeni dahil olan Yıldırım’ın geçmişinde kilit bir noktada olan Tövbekar, diziye tarafını belli etmeyen soğukkanlı tavrı ve istihbarat dünyasına hakimiyeti ile bilinen bir karakter olarak dahil oluyor. Seyircinin merakla kim olduğunu çözmeye çalışacağı karakterin diziye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar