Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’den Ne Kadar Ücret Alacak?

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’den Ne Kadar Ücret Alacak?
Uzun bir aradan sonra ekranlara tekrar dönme kararı alan ve Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin’le anlaşan Bülent Ersoy ne kadar ücret alacak? İşte dudak uçuklatan o rakam!

Uzun bir aradan sonra yeniden ekrandan sevenleriyle buluşmaya hazırlanan ünlü isim Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde Global Medya’nın Show Tv için hazırladığı Kuaförüm Sensin adlı Programda Jüri üyesi olmak için anlaşmaya vardı. Bülent Ersoy uzun bir zamandır ekranlardan uzak duruyor ve gelen teklifleri geri çeviriyordu. Son olarak geçtiğimiz ay içinde iki büyük acı birden yaşayan Bülent Ersoy annesi Necla Poyraz ve yıllardır dostu olduğu Nur Yerlitaş’ı kaybetmişti. Bu iki büyük acının ardından çok zor ve üzüntülü günler geçiren Bülent Ersoy sevenlerinin yoğun talebini daha fazla ertelemeyerek yeniden ekranlara dönme kararı aldı. Bunun için Show Tv’de ekrana gelen Kuaförüm Sensin’in Jüri üyeliği için anlaşmaya varan Bülent Ersoy’un bu programdan alacağı aylık ücret duyanların dudağını uçuklattı.

Bülent Ersoy’a Servet Ödenecek!

Uzun zaman sonra Show Tv’de hafta içi her gün ekrana gelen Kuaförüm Sensin’le anlaşan ve bu programda Jüri üyeliği yapacak olan Bülent Ersoy’un programdan alacağı ücret ortaya çıktı. Hafta içi her gün ekrana gelen ve en iyi kuaför ve makyözü belirlemeye çalışan ve her hafta bir takımın elendiği programda jüri üyeliği yapacak olan ünlü isin Bülent Ersoy’un programın yapım şirketi Global Medya’dan alacağı ücretin aylık 3 Milyon 250 Bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. Bu astronomik rakamı duyanların adeta dudağı uçuklarken Ünlü ismin hafta içi her gün ekranlarda yer alacak olmasının bu rakamda etkili olduğu tahmin ediliyor. Ayda ortalama 20 program yapacak olan ünlü isim bölüm başına ortalama 150 Bin Lira alacak.

Anlaşmayı Dualarla İmzaladı!

Ekranlardan uzun zamandır uzak duran ve sevenlerini üzen Bülent Ersoy’un annesi ve yakın arkadaşını kaybettikten sonra yeniden ekranlara dönme kararna alması ve Show Tv ile anlaşması sevenlerini mutlu etti. Hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılaşan Bülent Ersoy jüri üyeliği yapacak olduğu programın yapım şirketinin yapımcıları ile anlaşmayı imzaladı. İmzalar atılırken odada bulunanların dua ettikleri ve anlaşmanın hayırlı olmasını diledikleri ifade edilirken Bülent Ersoy’un bu anlaşma ve jüri üyeliği yapacağı programdan dolayı mutlu olduğu gözlendi. Hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy’lu bölümleriyle yeni sezonda ekrana gelecek.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar