Bülent İnal Hayatla Barış filmine dahil oldu

Bülent İnal Hayatla Barış filmine dahil oldu
Taner Ölmez’in başrolünde yer alacağı ve Ampüte Futbol Milli Takım oyuncusu Barış Telli’nin hayatını anlatan Hayatla Barış filmine yeni bi isim katıldı.

Bu sezon çekime çıkacak ve yeni dönemde sinema severlerle buluşacak olan en özel ve çarpıcı yapımlardan biri Hayatla Barış adındaki film. Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve 4 Eylül tarihinde sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Hayatla Barış filmi Ampüte Futbol Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Barış Telli’nin hayatını konu alıyor. Henüz yaşarken hayatı filmlere konu olan ve Ampüte Milli Takımında futbol oynayan Barış Telli’nin çarpıcı ve heyecanlı hikayesini konu alacak filmde Barış Telli’yi ünlü oyunculardan Taner Ölmez canlandıracak. Geçtiğimiz haftalardan itibaren Barış Telli ile buluşarak onunla çalışmalara katılan ünlü oyuncu Barış Telli’nin hayatını canlandıracak olmasından dolayı oldukça heyecanlı olduğunu açıklamıştı. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı filmin bu senenin son haftalarında vizyonda seyirciyle buluşması beklenirken filmin kadrosuna son olarak başarılı oyunculardan Bülent İnal da dahil oldu.

Filmde Yılmaz Öğretmeni canlandıracak

Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve 4 Eylül’de sete çıkarak çekimlere başlayacak Hayatla Barış filminin oyuncu kadrosuna son olarak ünlü bir isim daha katıldı. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı filmde başrolde Taner Ölmez Barış telli olarak sete çıkarken Taner Ölmez’e Biran Damla Yılmaz ve Nazan Kesal gibi güçlü isimler de eşlik ediyor. Filmin kadrosuna son olarak ise bir başarılı oyuncu daha katıldı. Filmin hikayesinde yer alan ve Barış Telli’nin hayatına yön veren beden eğitimi öğretmeni Yılmaz karakteri olarak ünlü isim Bülent İnal Hayatla Barış Filminin kadrosuna katıldı. Ünlü isim bu güne kadar pek çok üst düzey yapımda yer aldı. Hayatla Barış Filminde Barış Telli’nin hayatına yön veren etkili karakterlerden olan Yılmaz Öğretmen’e hayat verecek olan Bülent İnal son olarak Mevlana Celaleddin-i Rumi dizisinde rol aldı.

Bülent İnal Kimdir?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ve 19 Mayıs 1973 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Bülent İnal 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı’ndan mezun olmuştur. Okuldan sonra setlerde roller almaya başlayan Bülent İnal bugüne kadar, Kayıkçı, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Hiçbir Yerde, Vizontele Tuuba, Cenneti Beklerken, Bambaşka Semtin Çocukları, Taş Mektep, Mahallenin Muhtarları, Yedi Numara, Dikkat bebek Var, Aşk ve Gurur, Kurşun Yarası, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Yolu, Ihlamurlar Altında, Karayılan, Bu Kalp Seni Unutur mu, Bitmeyen Şarkı, Bir Çocuk sevdim, Tatar Ramazan, Babam ve Ailesi, Son Destan ve Payitaht Abdülhamid yer almaktadır.

26-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar