Hayatla Barış’ın çekimleri devam ediyor

Hayatla Barış’ın çekimleri devam ediyor
Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı ve birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda bulunduğu hayatla Barış filmi çekimlerini sürdürüyor.

Bu yaz sezonunda hazırlanan pek çok sinema filmine bir yenisi daha eklendi. Çekimleri başlayan ve uzun süredir hazırlıkları süren Hayatla Barış filmi sonunda sete çıkarak çekimlere başladı. Ampüte Milli Futbol Takımında oynayan Barış Telli’nin hayatını anlatan filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Henüz hayattayken hayatı filme alınan ve yakın bir zamanda vizyona girecek olan hayatla Barış Filmi’nin başrolünde ünlü ve başarılı oyuncu Taner Ölmez yer alıyor. Uzun süre Barış Telli ile birlikte hazırlık dersleri alan ve Barış Telli’nin hayatını oynamak için özel çalışmalar yapan Taner Ölmez’e birçok oyuncunun eşlik edeceği filmin çekimlerinin dört - beş hafta arasında sürmesi bekleniyor. Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın yer aldığı film Ankara’nın Haymana ilçesinde çekiliyor.

Hayatla Barış

Geçtiğimiz günlerde okuma provası yapılan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı hayatla barış Filmi sete çıkarak çekimlere başladı. Haymana’da çekilen ve Ampüte Milli Futbol takımında top koşturan ünlü oyuncu Barış Telli’nin halen hayattayken hikayesini ve hayata tutunma azmini anlatan film bu yılın son haftalarında sinemalarda vizyona girecek ve sinema severlerle buluşacak. Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in hikayesini ve senaryosunu kaleme aldığı hayatla Barış Filminde bir kaza sonrası ayaklarını kaybeden Barış Telli’nin hayata tutunması ve yılmadan azimle çalışmasının hikayesi konu alınıyor. Dram ve macera türünde ele alınan film sinema severler tarafından heyecanla bekleniyor.

Hayatla Barış oyuncuları kimler?

Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın yer aldığı, senaryosunu ise Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in kaleme aldığı hayatla Barış filminde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Filmin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Taner Ölmez,  film Arben Akış, Nazan Kesal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Erkan Üçüncü, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyor. Heyecanla beklenen biyografi türündeki filmde Barış Telli’nin zorluklara göğüs germesi, yılmadan ve pes etmeden çalışması ve hayatını yeniden yoluna koymasının zorlu hikayesi ele alınıyor. Film sinemalarsa seyirciyle buluşacak.

09-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar