Birand Tunca Hayatla Barış filminde

Birand Tunca Hayatla Barış filminde
Yeni dönemin merakla beklenen sinema filmlerinden olan ve Başrolünde Taner Ölmez’in yer aldığı Hayatla Barış Filmine yeni oyuncu.

Yaz aylarında hazırlıkları ve cast çalışmaları başlayan ve geçtiğimiz ayın ortasında da sete çıkarak çekimlere başlayan sezonun merakla beklenen yeni sinema filmlerinden Hayatla Barış filminin çekimleri devam ediyor. Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve Ekin Pandur’un yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu da Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in kaleme aldığı Hayatla Barış Filminin çekimlerinin bu ayın ortasında bitmesi bekleniyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin başrolünü ünlüm ve genç oyuncu Taner Ölmez oynuyor. Seyirci tarafından merakla beklenen ve Amtute Futbol Milli Takımının başarılı ismi Barış Telli’nin hayatının ele alındığı Hayatla Barış Filminin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Birand Tunca dahil oldu. Başarılı oyuncunun filmde Barış Telli’nin lise arkadaşı Oğuz karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Birand Tunca Hayatla Barış filminde

Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve 2024 şubat ayında vizyona girmesi beklenen yeni sinema filmlerinden Hayatla Barış’ın çekimleri devam ediyor. Ekin Pandur’un yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu Caner Erzincan ve Koray Yeltekin kaleme aldı. Birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna sahip filmin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Birand Tunca dahil oldu. Bugüne kadar birçok yapımda rol alan başarılı oyuncunun Hayatla Barış filminde filmin ana karakteri Barış Telli’nin lise arkadaşı Oğuz karakteri olarak seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Bu ayın ortalarında çekimlerinin tamamlanması beklenen film için sete dahil olan Birand Tunca’nın geri dönüşlerle hayatının ele alındığı Barış Telli’nin lise arkadaşlarından Oğuz’a hayat vereceği ve bu karakterin Barış Telli’nin hayatında önemli bir yere sahip olduğu öğrenildi.

Hayatla Barış oyuncuları

Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan Hayatla Barış Filmi bu sezonun merakla beklenen sinema filmlerinden biri olarak öne çıkıyor. Halen hayattayken filmi çekilen Ampüte Futbol Milli Takımı oyuncularından Barış Telli’nin hayatını anlatacak filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde yer alan isimler arasında, Taner Ölmez, Biran Damla Yılmaz, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyor. Film 2024 yılında vizyona girecek.

01-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar