Bülent İnan Paylaştı! Payitaht Abdülhamit İzleyicileri çok Üzülecek!

Bülent İnan Paylaştı! Payitaht Abdülhamit İzleyicileri çok Üzülecek!
TRT 1 ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Payitaht Abdülhamit bitiyor mu? Dizinin başrol oyuncusundan kafa karıştıran paylaşım! Detaylar haberimizde!

TRT 1 Ekranlarında yayınlanan ve Es Film tarafından hazırlanan, yapımcılığını Yusuf Esenkal, yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği ve senaryosu Uğur Uzunok, Ayşa Mutlugil, Hale Çalap, Hamza Akyıldız tarafından kaleme alınan dönem dizisi Payitaht Abdülhamit ekran yolculuğuna 4. Sezonunda da devam ediyor.

Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinden birinin ele alındığı ve özellikle siyasi olayların işlendiği dizi her bölüm seyirciden büyük bir ilgi topluyor ve oldukça beğeniliyor. Zaman zaman siyasi gündeme yaptığı göndermelerle de gündeme gelen dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal’ın geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili yaptığı bir paylaşım bir anda gündeme otururken kulisleri de hareketlendirdi. Dizi acaba bitiyor mu sorularının sorulmasına sebep olan paylaşım oldukça fazla beğeni topladı ve oyuncunun takipçileri ve dizi seyircisi tarafından üzüntüyle karşılandı.

Bülent İnal’ın Paylaşımı Olay Oldu!

Payitaht Abdülhamit dört sezondur yayınlanan istikrarlı dizilerden biri. Hemen her bölümü seyirci tarafından beğeniyle karşılanan dizinin reytingleri de oldukça iyi. TRT 1’de ekrana gelen dizinin başrol oyuncusu ve Padişah 2. Abdülhamit’i canlandıran Bülent İnal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla bir anda gündemin ana konularından biri oldu. Yayınlanan yeni bölümün fragmanından bir cümleyi paylaşan oyuncunun bu paylaşımı acaba sorularını da beraberinde getirdi. Bülent İnal İnstagram hesabından fragmanda da geçen ‘Tahtı Ekber ve erşed olana bırakıyorum’ şeklindeki paylaşımı Payitaht Abdülhamit’in final yapacağı şeklinde yorumlandı. Seyircilerin ve takipçilerin bir anda dizi bitiyor mu sorularına maruz kalan oyuncu bir açıklama yapmazken dizinin sevenleri büyük endişe içine girdi.

Payitaht Abdülhamit Seyircisi Şokta!

Payitaht Abdülhamit’in 97. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 22 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölüm daha şimdiden büyük merak uyandırdı. Dizinin yayınlanan fragmanına Padişah 2. Abdülhamit’in sözleri damga vurdu. Fragmanda 2. Abdülhamit “Tahtı ekber ve erşed olana bırakıyorum” ifadelerini kullanıyor. Bu ifadeleri sosyal medya hesabından da paylaşan 2. Abdülhamit’i canlandıran Bülent İnal bir anda tartışmalara sebep odlu.

Dizinin biteceği şeklinde yorumlanan bu ifadeler bir anda seyirciyi endişelendirdi. Seyirciler “bölümün ayak sesleri fragmandan duyuluyor”, “Bu dizi bitmemeli” şeklinde paylaşımlarla dizinin biteceği endişelerini taşımaya başladılar. 22 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 97. Bölümde neler olup bitecek hep birlikte göreceğiz. Ancak tahminimiz odur ki en az sezon sonuna kadar dizi devam edecektir.

21-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar