Usta Oyuncu Korkut’un Sağ Kolu Olarak Ramo’ya Katıldı

Usta Oyuncu Korkut’un Sağ Kolu Olarak Ramo’ya Katıldı
Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo’ya bir oyuncu daha katılıyor. Dizide Hamza karakterini canlandıracak Erdal Hanedar önümüzdeki bölümlerde Ramo’da yer alacak.

Show Tv ekranlarında iki sezondur ekrana gelen ve BKM Film tarafından hazırlanan Ramo her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi ve heyecandan heyecana sürüklemeyi başaran dizilerden biri. Cuma akşamları ekrana gelen dizide babasının intikamını almak için çalışan ancak daha sonra kendisi de mafyaya bulaşan ama kimseye kötülük yapmak istemeyen bir adamın ve sevdiklerinin hikayesi ele alınıyor. Ramo iki sezondur reytinglerde oldukça iyi seviyelerde yer alırken bunda en büyük pay seyirciyi ekrana kilitleyen hikayesi ve bu hikayeyi hakkıyla canlandıran oyuncuları. Dizinin birbirinden ünlü oyuncuları arasında Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ve Emre Kınay gibi oyuncular yer alıyor. Tabi çok daha başka oyuncularda dizide rol aldı ve hikaye gereği diziye veda ettiler. Son bölümlerde oldukça sıkıntılı bir dönem yaşayan Ramo en sonunda sevdiği kadın olan Sibel’i de kaybetmiştir. Sibel öldü gibi gösterilerek kaçırılmıştır ve Ramo Sibel’in intikamını almakta kararlıdır. Sibel’i ve Ramo’nun düğününü basarak birçok insanı öldüren Korkut ise Ramo’nun hedefindedir. Önümüzdeki bölümlerden itibaren ise Ramo’nun düşmanlarından Korkut’un sağ kolu olarak diziye Hamza karakteri dahil oluyor. Hamza’yı ise başarılı oyuncu Erdal Hanedar canlandırıyor.

Korkut’un Sağ Kolu Hamza Ramo’da!

Show Tv’nin Cuma akşamlarının aksiyon, intikam, heyecan ve aşk isteyen seyirci grubuna yönelik hazırladığı Ramo dizisinde heyecan kasırgası devam ediyor. Her sahnesinde seyirciyi ekrana kilitleyen dizide son bölümlerde Ramo’nun başına bela olan ve en sonunda Sibel’le evleneceği dünü basarak Ramo’nun sevdiklerini öldüren Korkut’un sağ kolu Hamza diziye dahil oluyor. Ramo’nun en büyük düşmanlarından biri olacak Hamza önümüzdeki bölümlerde Ramo’ya zor anlar yaşatacak ve seyirciye de gerilimli bölümler seyrettirecek. Korkut’un sa kolu olacak olan ve her türlü kötülüğü yapabilecek biri olan Hamza’nın girmesiyle dizi daha bir heyecanlı ve seyredilir hale gelecek.

Erdal Hanedar Kimdir?

Ramo’nun oyuncu kadrosuna yeni katılan ve dizide Hamza karakterine hayat verecek olan Erdal Hanedar 1982 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Erdal Hanedar bu amaç için Müjdat Gezen sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Tiyatro ve dizilerde rol alan yetenekli oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır.

-          Hangimiz Sevmedik

-          Adını Feriha Koydum

-          Elde Var hayat

-          Kuzey Güney

-          Kurtlar Vadisi

-          Kara Sevda

-          Arka Sokaklar

-          Vatanım Sensin

13-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar