Bülent Serttaş, Bahar Candan'ı fena kızdırdı!

Bülent Serttaş, Bahar Candan'ı fena kızdırdı!
TV8 ekranlarının nefes kesen programı İşte Benim Stilim'de olaylar bitmek bilmiyor. Programa konuk olarak katılan Bülent Serttaş'ın yorumları fenomen yarışmacı Bahar Candan'ı çileden çıkarttı. İşte ikili arasında yaşanan o diyalog..

TV8 fenomen programı İşte Benim Stilim yine kahkaha dolu anlara şahit oldu. Geçen sezonun başarılı yarışmacılarından Nihal Candan'ın kız kardeşi Bahar Candan olaylar yaratmaya devam ediyor. Son olarak programa konuk olarak katılan Bülent Serttaş, Bahar Candan'ı çileden çıkardı. Saçlarının kısa olmasından dolayı oldukça alıngan olan Bahar Candan, Bülent Serttaş'ın yorumu sonrası açtı ağızını yumdu gözünü. Bülent Serttaş'ın saçları için 'facia' yorumundan sonra herkes stüdyoyu terk etti.

BAHAR CANDAN ÇİLEDEN ÇIKTI

İşte Benim Stilim'e konuk jüri olarak katılan usta sanatçı Bülent Serttaş, Bahar Candan hakkında 'Seni ilk gördüğümde 'Bu kızın saçını yolarım' dedim. Yüreğimden geleni söylüyorum. Yemin ederim boğardım seni. Şimdi ise o kadar şirinsin ki, o kadar güzelsin ki... Ama saçın facia' yorumunu yaptı. Bahar Candan ise duydukları karşısında şok geçirdi. 'Nasıl yani?' diyerek tepki vermesinin ardından bütün yarışmacı ve jüriler stüdyoyu terk etti. İzleyiciler gördükleri karşısında şok oldu.

Boşalan stüdyoda Bahar ve Bülent Serttaş başbaşa kaldı. Bahar Candan, 'Öyle olduğunu düşünmüyorum. Böyle denilmez ben çok üzülüyorum. Üzülürüm diye korktular ve gittiler. Böyle diyorsunuz ve herşey bitiyor. Biz şimdi ne yapacağız? Gitti herkes. Kameralar bizi çekerken öyle söyleyemezsiniz. Hemen dans edin, biraz ortam değişsin. Beni nasıl kırdıysanız öyle moralimi toparlayın' dedi.

15-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler