Farah Zeynep Abdullah'a ödül

Farah Zeynep Abdullah'a ödül
Ünlü ve güzel oyunculardan olan Farah Zeynep Abdullah’a İtalyan Venedik Film Festivalinden büyük ödül geldi. Oyuncu En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Türk oyuncular yurtdışında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yurt dışında düzenlenen festival ya da yarışmalardan ödülle dönen ünlü isimlere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Kurt seyit ve Şura adlı filmde kadın başrol olarak rol alan genç ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah Venedik Film Festivali kapsamında ödüle layık görüldü. Ülkemizde de çok sevilen ve bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren ve yapımcıların sık sık kapısını çaldığı güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a festival kapsamında En İyi Kadın başrol Oyuncu ödülüne layık görüldü. İtalyan televizyon kanalı Canal 5’te yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynayan güzel oyuncu bu dizideki performansıyla İtalyanları kendisine hayran bırakırken pek çok seyircinin de yakın takibinde bulunuyor. Oldukça fazla sayıda bir yabancı takipçi sayısına sahip olan oyuncu İtalya’da da oldukça seviliyor.

En İyi Kadın Oyuncu

İtalya’da düzenlenen Venedik Film Festivali kapsamında pek çok ünlü isme ödüller dağıtıldı. İtalyan Canal 5’te yayınlanan Kurt seyit ve Şura adlı dizi İtalya’da oldukça çok seviliyor ve seyirciler diziyi adeta ekran başına kilitlenerek seyrediyor. Filmin kadın başrol oyuncusu olan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah da bu sene 80.’si düzenlenen Venedik Film Festivalinde ödül alan ünlü isimler arasında yer aldı. Festival kapsamında yer aldığı Kurt Seyit ve Şura adlı dizideki performansı sebebiyle güzel oyuncuya İtalya Kültür Bakanlığı ve İtalya Sinema Eleştirmenleri tarafından Premio Kineo ödüllerinde En İyi Kadın başrol Oyuncu Ödülü verildi. Venedik Film Festivalinin yan etkinliği olan Premio Kineo Farah Zeynep Abdullah’a bu ödülü, Kurt seyit ve Şura’daki başarısı, Bergen Filmindeki başarısı ve yakında yayınlanacak Bihter’le birlikte daha da parlayacak kariyerini gerekçe gösterdi.

Kıvanç Tatlıtuğ da En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü Aldı

Öbür taraftan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’da aynı etkinlikte En İyi Erkek başrol Oyuncu ödülüne layık görüldü. Ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Kurt seyit ve Şura adlı dizide erkek başrol oyuncusu olarak yer almıştı. Böylece Venedik Film Festivalinin yan etkinliği olan Premio Kineo ödüllerinde en iyi başrol oyuncularını hem erkek hem de kadın dalında Türk oyuncular almış oldu.

31-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar